Günlük Hayatın Şık Detayları: Bayan Kolyeler

Günlük Hayatın Şık Detayları: Bayan Kolyeler
30 Kasım 2017 16:10

Günlük hayatta şıklığınızı tamamlamanızı sağlayan ve tarzını ortaya çıkarmanızda size yardımcı olan aksesuarlar gün geçtikçe çeşitleniyor ve özelleşiyor.

 

Aksesuar dünyasında özel bir yeri olan bayan kolyeler ise her geçen gün yeni modelleri ile adeta büyülüyor. Birçok kadın “Aksesuar olmadan asla” mottosunu benimsemiş durumda. Hatta bazıları var ki kolye takmadığı bir gün kendini eksik hissediyor. Adeta birer parçamız haline gelen kolyeler arasında en çok tercih edilen bayan kolye modelleri hangisi diye incelendiğinde altın bayan kolyelerin fiyatlarının yüksek olması ve kuyumcuya götürülüp bozdurulduğunda değer kaybetmesi nedeniyle tercih edilmediği görülüyor. Bunun yerine hem daha fazla kolye çeşitlerine sahip olan hem de maden olarak altına göre ucuz olması nedeniyle 925 ayar gümüş bayan kolyeleri kullanılıyor.

a

Bayan gümüş kolyeler arasında en trend modeller incelendiğinde özellikle erkeklerin sevgililerine ya da eşlerine doğum günü, yıldönümü ya da yılbaşı gibi özel günlerde hediye olarak aldığı sonsuzluk model kolyeler ve kalp kolyeleri birinci sırada yer almakta. Bunu yusufçuk kolye, yonca kolyeler takip etmekte. Yine muhafazakar kesim tarafından tercih edilen elif vav kolyeler, dualı kolyeler de günümüzde oldukça popüler olan kolye modelleri arasında yer almakta.

b

Özel günlerde sevdiklerinize sunacağınız en özel hediyeler arasında yer alan kolye çeşitleri ise hiç şüphesiz ki gümüş isimli kolyelerdir. Kişiye özel tasarlanan hediyeler olması nedeniyle oldukça özeldirler. İsimli kolyeler, yanına kalp, sonsuzluk, melek kanadı gibi figürlerle de süslenebiliyor.

d

Gümüş kolye fiyatları işçiliğine ve modelin zorluğuna göre değişiyor. Bazı gümüş aksesuarlar içinde doğrudan gümüş hammaddesi kullanılmadığı için oldukça ucuz olabiliyorlar ama bu kolyeler sağlığı tehdit ederek ciltte şiddetli tahriş ve alerjiye neden olabiliyorlar. Bu nedenle sağlığınız için ucuz gümüş kolyelerden uzak durmanızı öneririz. Aynı şekilde pazarlarda ve büyük mağazalarda satılan çelik malzemeli bijüteri kolyeler de yine sağlığınızı tehdit edebilecek aksesuarlardır. Bu kolyeler fiyat olarak ucuz olsa bile tercih edilmemelidir.

Sağlık dostu bayan gümüş kolyeler için siz de Anı Yüzük’ün www.aniyuzuk.com/gumus-kolye adresini ziyaret edin, aradığınız bay-bayan modeli kolayca sipariş verin.