‘Güngören Belediye Başkan Yardımcısı, çok yakında başka bir güçlü konumda karşımıza çıkacak’

‘Güngören Belediye Başkan Yardımcısı, çok yakında başka bir güçlü konumda karşımıza çıkacak’
7 Aralık 2019 09:51

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bir şoföre tuvalet önünde oturma ve kendisini gördükçe ayağa kalkma cezası verdiği belirtilen Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi için, “Çok yakında başka bir güçlü konumda karşımıza çıkacak” dedi. Zeyrek, sözlerine inanmayanlar için ise İpekçi’nin biyografisini işaret ederek, ” İki maddesi çok dikkatinizi çekecek ve ‘o gücün kaynağı anlaşıldı’ diyeceksiniz” diye yazdı.

 

 

Deniz Zeyrek’in, “Yeni Türkiye’nin en temel sorunu” başlığıyla (7 Aralık 2019) yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:
Veysel İpekçi o gücü nereden buluyor?

Bazı konuları ne kadar ustalıkla anlatırsanız anlatın, somut bir örnek kadar etkili olamazsınız.

Güngören Belediyesi’nde yaşanan olay, sayfalarca anlatabileceğiniz bir durumun özetidir aslında.

Veysel İpekçi isimli Başkan Yardımcısı, emrinde çalışan bir şoföre, kendisini görünce ayağa kalkmadı diye ‘saygılı olmayı’ öğretmek istemiş ve ‘tuvalet kapısında oturma’ cezası vermiş.

Olayda ne ararsanız var:

Nepotizm, güç sarhoşluğu, hazımsızlık, kural tanımazlık, yetkiyi suiistimal ve her şeyden önemlisi insaniyet yoksunluğu…

Ne ilk ne de son olacak bu olayı, benzer bir çok olay gibi kısa sürede unutacağız ve olayın kahramanı Veysel İpekçi çok yakında başka bir güçlü konumda karşımıza çıkacak.

İnanmıyorsanız muhteşem biyografisine bakın. İki maddesi çok dikkatinizi çekecek ve ‘o gücün kaynağı anlaşıldı’ diyeceksiniz.

 

 

Yazının tamamını okumak için tıklayın.