Gündemi Antalyahaber.tv  Üzerinden Takip Edin

Gündemi Antalyahaber.tv Üzerinden Takip Edin
30 Haziran 2020 14:30

Haberi en doğru şekilde öğrenmek her insanın en temel hakkı. Bu durum yasalarla sonuna kadar güvence altına alınmış. Bu konuda ortaya çıkan ve Antalyalıları yakından ilgilendiren bir boşluk var. İşte bunu Antalya Haber sitesi başarılı bir biçimde doldurabilmek için yola çıktı.

 
Antalyahaber.tv, Antalya’da yayın hayatına başladı. Sosyal medya hesapları ve www.antalyahaber.tv web adresiyle hizmete geçen antalyahaber.tv, TTMEDYA bünyesinde olup genel müdürlüğünü Necat Aktaş yapmaktadır. Antalya’nın güncel haber, video ve görselleriyle yerelden, ulusala hizmet sunacak antalyahaber.tv, demokratik değerlere ve insan haklarına bağlılığıyla kurulmuştur. Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinden bir an olsun sapmayacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Gerçekleri nesnel bir biçimde, sansürlemeden ve saptırmadan halka aktaracağız. Basın Ahlak Yasası içinde sokağın düşünce ve ifade özgürlüğünü kullanması için uğraşacağız. Yayın özgürlüğümüzün temelinde insan hakları vardır” dedi.

 
Halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkına sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Her türlü sansürle mücadele edeceğiz. Antalyahaber.tv olarak biz önce gerçeğe karşı sorumluluklarımız olduğu düşüncesindeyiz. Yapacağımız bilgi ve haberlerle özgür düşünceden taviz vermeyeceğiz. Hiçbir ticari hizmette bulunmayıp, toplumsal nitelikte çalışmalar yapacağız. Yurttaşlara ileteceğimiz bilginin sorumluluğuyla çalışacağız. Meslek ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.
Güvenilir Haber
Antalya Haber Tv, yola çıkarken her daim tarafsız olmayı kendisine bir şiar olarak edindi. Bunun dolayı farklı birçok beklentiyi sonuna kadar karşılama noktasında çok iddialı. Çok sayıda medya mensubunun hizmet verdiği bu haber sitesi; belli algı oyunlarının hiçbir şekilde parçası olmayacağını açık bir biçimde ifade ediyor. Özellikle son yıllarda taraf olmayan bir habercilik anlayışına aç olan kişilere göre ideal bir seçim olacak. Bunun yanı sıra geniş kadro, basın yayın ilkelerini hem çok iyi biliyor. Hem de bunu sonuna kadar uygulama noktasında kararlı. Böylelikle en basit bir haber bile; yüzde yüz objektif olarak siteye yükleniyor. Bunun ardından içeriğe dair okuma yapmak son derece kolay bir hale geliyor.
Haber sitesi, sansürle çok iyi bir biçimde mücadele etme konusunda kararlı. Zaten yapılan kuruluş amacı konuşmasında bu durum açık olarak ifade edilmiş. Bunun yanı sıra özellikle ticari anlamda bir imtiyaz elde etme amacının olmaması, haber sitesinin farkını ortaya koyan özellikleri içinde öne çıkıyor. Tüm bu ilkelere göre hareket edilmesi, gerçek bilginin peşinde koşanlar için büyük bir fırsat.
En Güncel Haberler
haber antalya sitesi, en güncel olan haberleri yayınlamak için yola çıktı. Bunun için birden çok kaynak kullanıyor. Üstelik sadece Antalya şehri ile sınırlı bir haber akışı söz konusu değil. Hem Akdeniz Bölgesi hem de ülkede yaşanan tüm farklı gelişmeleri en kısa zaman dilimi içinde site üstünden hemen öğrenin.
Site bu konuda işinizi daha kolay bir hale getirebilmek için özel sınıflandırmalara imza atmış. Böylelikle sadece merak ettiğiniz konu hakkında güncel olan gelişmeleri okuyabilirsiniz. Sitede tüm politika haberleri mevcut. Bunun yanı sıra güvenlik, eğitim, sağlık ve daha değişik birçok konuda haberleri okuyun.
Tüm bunlara ek olarak özel görsellerin site içinde bulunması okuyucu kitlesi için avantaj demek. Çünkü haberlere dair HD kalitede olan foto galerisi var. Bunun yanı sıra videolu olan haberlerin olması çok büyük bir şans. Üstelik üyelik almadan haberleri edinmek site üstünden son derce kolay olacak.

https://www.facebook.com/antalyahabertv/

https://twitter.com/Antalya_HaberTV

https://www.instagram.com/antalyahabertv/