GTA 5 Hikayesi ve Online Cheats

GTA 5 Hikayesi ve Online Cheats
14 Ekim 2017 12:26

Dünyanın en ünlü ve büyük oyunlarından biri olan uzun yıllardır çıktığı her versiyonu ile patlama yaratan GTA 5 oyunu piyasaya çıkalı çok oldu ve büyük bir yönü ile beğenildiğini söylemek gerekir.

 

 

Milyonlarca kişinin hemen başına oturup detaylı olarak oyunu inceleyerek yeni özelliklerini ve içeriğindeki kapsamı öğrenmeye çalıştığı da bir gerçek. Oyun içerisinde farklı bölümler adına taktikleri ya da bilinmeyen farklı kısımları için hemen bilgi sahibi olmaya çalışmak, oyuna daha iyi adapte olma konusunda büyük bir önem taşımaktadır. Oyun hileleri, ipuçları ya da yeni eklenmiş özellikler kapsamında neler tasarlandığı bilmek önemlidir. Oyunun müthiş hikayesini incelemek için The Plot of GTA 5 sayfasından İngilizce olarak bilgi alabilirsiniz.

 

 
GTA 5 Oyun Rehberi

 
GTA 5 için öncelikle keyifli bir kısımdan başlamak gerekirse oyun içerisinde arabadayken kendi müzikleriniz dinleyebileceğinizi söyleyebiliriz. GTA oyunlarında en çok sevilen bölüm olan radyodan kendi müziklerinizi dinleme ayrıcalığı bu versiyonda da mevcuttur. Hem hikâye hem de online modda iken istediğiniz bir müziği dinleme olanağınız bulunmaktadır. Ayrıca oyunda bulunan servislerden bahsetmek gerekir. Mechanic servis avantajı ile garajınızda bulunan aracınızın yanınıza gelmesi sağlanmaktadır. Sigorta servis hizmeti bünyesinde ise aracınız bir şey olduğu zaman ve haritada görünmemeye başladığında ‘Mors Mutual Insurance’ servisi sayesinde belirli bir ücret ile aracınıza tekrar kavuşabilmektesiniz.

 
GTA 5 Online Para Kazanma

 
GTA 5 oyunu içerisinde en çok tercih edilen kısım online oynamaktır. GTA 5 Get Money olarak ifade edilen para kazanmanın da önemi büyüktür. Bir ev almak için dahi 15. Seviye civarlarına kadar gelmek gerekiyor. Bu yüzden para kazanmak önemli bir hale geliyor. Para kazanmanın ilk yolu arkadaşlarla ile beraber verilen görevleri yerine getirmektir. Koruma ya da helikopter görevleri olabilir. Bir şirket sahibi olarak ya da bir şirkete girerek de yine para kazanabilirsiniz. Aynı şekilde şirket sahibi olmak şartı ile mal çalma işlemleri yapabilir ve şirket içi bilgisayarlardan mal çalarak para kazanabilirsiniz. En iyisinin ise araba çalarak para kazanma yöntemi olduğunu bilmenizde fayda var. Ayrıca diğer oyun kolaylaştırıcı detayları GTA Cheats and Tips sayfasından bilgi alarak öğrenebilirsiniz.

 
GTA 5 Oyun İçi Farklı Özellikler

 
GTA 5 içeriğinde bilinmesi gereken farklı birçok özellikle bulunmaktadır. Evler, arabalar, online görevler, soygun görevleri ya da kolaylık sağlayan değişik ipuçları gibi alternatifler bulunmaktadır. Oyun içerisinde en fazla 3 tane ev alabilirsiniz ve ya da bir apartman elde edebilirsiniz. Arabanız olması için ise önce garajınız olması gerektiği de önemli bir detaydır. Küçük bir ipucu olarak gta 5 oyunu rehberi kapsamında online oyun içerisinde yanınızda fazla para taşımamaya bakın. Yoksa hemen öldürülebilirsiniz.