‘Gözlerinden öpüyorum’

‘Gözlerinden öpüyorum’
23 Şubat 2018 18:42

CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu, gözlerinden öpüyorum bay Recep bey diye bir slogan tutturdu gidiyor;

 

 

 

Dursun Bayram H&H YORUM
Sayın Genel Başkanım sen uzun zamandır Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gözlerinden öpüyorsun neden? Grup toplantısın da bu ülkenin gelmiş geçmiş tek korkak adamısın, kendi topraklarımızdan Süleyman Şah Türbesini IŞİD’in tehdidi sonrası yoksa IŞİD’le anlaştığın için mi taşıdın soruyorum cevap ver dedi, doğru diyorsun da Sayın Genel Başkanım seni dinleyen kim, seni dikkate alan kim, sözlerini duyan halk varm? Siz bunları diyorsunuz ama Sayın Cumhurbaşkanı size bize hakaret ediyor, zorumuza gidiyor sayın Genel Başkanımız zorumuza gidiyor.

 
Partimizin içinden bir grup Sayın Muharrem İnce’nin öncülüğünde çıktı hemde samimi partililer CHP’nin iktidar olması için var güçleriyle, sizin gündeme aldığınız 9 – 10 Mart 2018 tarihinde yapılacak TÜZÜK kurultayı için çaba sarf ediyor , sizden ve A takımınızdan kimse üyelerimizi bilgilendirilmiyor, sayın İnce’yi de alarak bir ön görüşme yapsaydınız 81 İl Başkanını toplayıp nasıl iktidar oluruz herkes önerisini yapsın ve sorumluluk alsın deseydiniz fenamı olur du Sayın Genel Başkanım… !

 
Ama yok örgütler çalışmıyor varsa yoksa koltuklarını korumak için alavera dalavera yapıyorlar. Partili partisiz kime söz geçireceklerine inanıyorlarsa delege yazıyorlar, size yeminle söylüyorum ki o delegeler partimize oy bile vermiyorlar, övgülerle arkasın da durduğunuz İstanbul İl başkanının sesi soluğu çıkmıyor, kurultay yemeklerini bile düzenli dağıtamayan Ankara İl Başkanı, yemekten zehirlenen insanlara adeta suçlu muamelesi yaparak haberim yok dedi. Bir çok ilde milletvekili yok olan bazı illerde de milletvekilleri örgüt başkanı gibi İl başkanları ile kavga edip duruyor, yan yana bile gelemiyorlar, biz bu koşullarda mı 2019 seçimlerinde başarı elde ederek sizi Cumhurbaşkanı yapacağız?

 
Sayın Genel Başkanım Şeker Fabrikaları Özelleşme adı altında peşkeş çekiliyor. Benim İlim TOKAT’ta Sigara Fabrikası satıldı. Tokat göç verdi. Turhal Şeker Fabrikası satılacak. Tokat yine göç verecek bizde tık yok. Şişirme nüfusla bütün şehir olacağız, şimdiden söylüyorum çıkardığımız bir milletvekilinide çıkaramayacağız.
Sayın Genel Başkanım Size bir Mektup yazdım bir aydan fazla zaman oldu hala cevap yazmadınız, cevap vermeyecekseniz beklemeyeyim.
Saygılarımla

 

Dursun Bayram Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
‘Gözlerinden öpüyorum’
Türk milleti ve Türklük
Demokrasi