Gökhan Yüksel’den Kartal’da esnaf ziyaretleri

Gökhan Yüksel’den Kartal’da esnaf ziyaretleri
22 Mart 2019 10:32

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğadu ile beraber Kartal’da esnaf ziyaretleri yaptı.

 

 

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle down sendromlu çocuklara dikkat çekmek amacıyla Aydos’ta fidan dikimi yapan Gökhan Yüksel, ardından Aykut Erdoğdu ile beraber esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerine Kartal Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile başlayan Yüksel ve Erdoğdu, ardından Çavuşoğlu Mahallesi eski Yakacık Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

 

 

Basın mensuplarına açıklama yapan CHP’nin Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, “Kartal için daha fazlası diyarek çıktığımız bu yolda, projelerimizi Kartallı komşularımıza anlatmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatımızda esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, bizden taleplerini soruyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret edip şikayetlerini dinliyoruz ve bize ulaşan en küçük sorununu bile çözmek için not alıyoruz. Bizler görevlerin gelip geçici olduğu gerçeğinden hareketle, gönüllere girmenin her şeyden daha önemli olduğunu biliyoruz. Kartal’ın tüm mahalleleri için doğrudan vatandaşlarımızın ihtiyacına yönelik ve yapılabilir projelerimiz var. Kartal’da doğup büyüyen bir kardeşiniz olarak Kartallı hemşerilerimden destek istiyorum. “ ifadelerini kullandı.

 

unnamed(1) unnamed(2) unnamed(3) unnamed