Gökçek ile Erdoğan arasında sürpriz buluşma

Gökçek ile Erdoğan arasında sürpriz buluşma
5 Ekim 2017 20:45

Ankara’dan bir son dakika haberi geldi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile istifa edeceği gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında Saray’da sürpriz buluşma gerçekleştiriyor. Abdülkadir Selvi, “Bu görüşmeden sonra Gökçek’in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da istifa iddialarına ilişkin “Şu an böyle bir şey yok ama ileride olmayacağı anlamına gelmez” cevabını vermişti.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevden istifası konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiriyor.

 

Görüşmenin Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapıldığı öğrenildi.

 

GÖRÜŞME TALEBİ GÖKÇEK’TEN

 

Görüşme Melih Gökçek’in isteği üzerine gerçekleştiği konuşulurken görüşmeye Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı bilgisi geldi.

 

SELVİ: İSTİFA EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

 

CNN TÜRK’teki Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programına katılan gazeteci Abdülkadir Selvi, “bu görüşmeden sonra Gökçek’in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum” dedi. Selvi, makul süre için “2 – 3 gün” ifadelerini kullandı.

 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce bu yöndeki sorulara “Şu an böyle bir şey yok ama ileride olmayacağı anlamına gelmez” cevabını vermişti.

 

ERDOĞAN, BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI EDİP UĞUR İLE DE GÖRÜŞTÜ

 

Öte yandan kulislerde bir başka daha konuşuluyor. Gazeteci Hande Fırat, CNN Türk’teki ‘Gece Görüşü’ programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur’la da görüştüğü iddiasını dile getirdi.

 

Görüşmenin Beştepe’de ile Erdoğan ile Melih Gökçek görüşmesinden önce gerçekleştiği bildirildi.

 

Kulislerde Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur’la ilgili sıkıntı yaşandığı iddia edilmişti.

 

Uğur’un ise “İstifa etmiyorum, istiyorsanız siz görevden alın” mesajı gönderdiği, bağımsız olarak başkanlığa devam etme kararı aldığı öne sürülmüştü.

 
Kaynak: Sözcü