Gizli Cennet Kaz Dağlarını Keşfedin

Gizli Cennet Kaz Dağlarını Keşfedin
4 Nisan 2020 14:40

Oksijen oranının yüksek olması nedeni ile Türkiye’nin akciğerleri olarak adlandırılan mitolojide ki ismi İda olan Kaz Dağları hem bedeni hem ruhu dinlendirmek için konforlu bir tatil sunuyor. Kültür ve lezzet serüveni, doğa macerası, şifalı suları ile sağlık, dingin bir köy yaşamı, leziz bir mutfak, tarih, doğa ve eğlenceyi sunan. Kaz Dağları Turu için alternatif tatil seçenekleri ile Miss Turizm 2016 yılından bu yana tatilcilerin hizmetinde.

 
Yeşile Yolculuk

 
Çanakkale’ye 123 km, Balıkesir’e ise 92 km mesafede yer alan Kaz Dağları Milli Parkında yeşile yolculuk edebilir, kutsal Sarıkız türbesini ziyarete edebilirsiniz. Adatepe köyünde bir mola verdikten sonra mitolojik durak Zeus Atlarından manzarayı izleyerek Ege masalı zeytinyağı müzesinde bir soluklanabilirsiniz.

 
Tatil İçin En Güzel Seçenek

 
Etrafında ki 12 köyün tamamında detoks yapacağınız, kamp alanlarında oksijeni ciğerlerinize depolayacağınız Kaz Dağları . jeep safari turu bir tatil için tercih edilebilecek en güzel seçenek. 800 çeşit bitki ile zengin bir floryası ve kırmızı benekli alabalık gibi yalnız buraya ait canlılara sahip faunası ile cazibe merkezi Kaz Dağlarına Miss Turizm tarafından Cumartesi ve Pazar günleri günübirlik turlar düzenlenmekte.

 
Bursa’dan Başlayan Günübirlik Tur

 
Sabah 06:30’da Bursa kent meydanından başlayan tur ile Edremit’e doğru yola çıkılıyor, Susurluk’ta verilen bir mola sonrası Hasanboğuldu ve Sütüven Şelalelerine ulaşılıyor. Şelalede yüzme keyfini Anıt Çınar ziyareti ile tamamladıktan sonra Sarıkız Müzesi ziyaret ediliyor, Pınarbaşı’nda yenen öğle yemeğinin hemen sonrasında gidilen adres Zeus Atları, körfez manzarasında birkaç kare fotoğraf çekildikten sonra taş evleri ile ünlü Rum köyü Adatepe köyünde mola vererek bir yorgunluk kahvesi yudumluyor ve tura noktayı koyuyorsunuz.

 
Miss Turizm Konforu Sizi Davet Ediyor

 
Rehber eşliğinde lüks araçlar ile konforlu gezide Türkmen kültürünü tanıyarak doğal ürünlerden satın alabilir, eşsiz doğa ve gizli cennet Kaz Dağlarını keşfedebilirsiniz. Tüm bunları gerçekleştirmek için Miss Turizm’e www.missturizm.com adresinden, 0 224 532 10 16 numaralı müşteri hizmetlerinden ya da 0 535 474 10 10 numaralı watsapp hattından ulaşın.