Gittigidiyor Sorunlara Bakış Açısı ve Destek

Gittigidiyor Sorunlara Bakış Açısı ve Destek
4 Temmuz 2018 12:09

2001 yılından itibaren hizmet üreten gittigidiyor, günümüz itibariyle 12 milyon kullanıcıya erişmiş bir marka olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Teknolojinin ve internetin gelişmiş olmasının doğal sonucu olarak tüketim ve alışveriş alışkanlıklarımız da değişmiş durumdadır. Günümüz itibariyle alışveriş söz konusu olduğunda pek çok insan için online alışveriş yapılmasına olanak tanıyan siteler çok daha cazip gelmektedir. Bu sitelerden birisi olan gittigidiyor e-ticaret sitesi, ülkemizin alanında en önde gelen markaları arasında yer almaktadır. Bu online satış sitesi üzerinden çok sayıda insan çok sayıda farklı ürünü satın almaktadır. Müşterilerin bulunduğu bir hizmet alanının olmazsa olmazı olarak karşımıza çıkan müşteri hizmetleri, e – ticaret siteleri için de olmazsa olmaz bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dolayısıyla gittigidiyor müşteri hizmetleri konusunda da hizmet üretmek durumunda olan bir online satış sitesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gittigidiyor Destek ve İletişim

Gittigidiyor online satış sitesi üzerinden satış yapan çok sayıda farklı firma ve marka bulunmaktadır. Bu firma ve markalar online satış sitesi üzerinden mağazalar açarak müşterilerine hizmet sunmaktadır. Burada gittigidiyor internet sitesi satıcı ile alıcı arasında bir bağ oluşturarak, oluşturmuş olduğu platform üzerinden etkili bir ticaretin oluşması için faaliyetler yürütmektedir. Ticari faaliyetlerin yürütülmesi esasında karşılaşılabilinen sorunların çözülmesi ise ancak etkili bir müşteri hizmetleri biriminin oluşmasıyla mümkün olmaktadır. Bu doğrultuda gittigidiyor müşteri hizmetleri biriminin oldukça önemli bir işlevi yerine getirdiğini söylemek de mümkün olmaktadır. Müşteri hizmetleri birimi sayesinde satın alınan üründe herhangi bir şekilde bir sorun olduğunda ya da farklı bir talep doğrultusunda iletişim kurma gereği hissedildiğinde Gittigidiyor firmasına ulaşmak mümkündür.

Ülkemizin en büyük e–ticaret siteleri arasında yer alan gittigidiyor firması, ev eşyasından kıyafetlere, ses aksesuarlarından hırdavat ürünlerine, teknolojik araçlardan beyaz eşya ürünlerine varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede ürün satışını gerçekleştirmektedir. 2001 yılından itibaren hizmet üreten bu firma, günümüz itibariyle 12 milyon kullanıcıya erişmiş bir marka olarak ön plana çıkmaktadır. Firmanın bu başarıyı yakalamasında ise müşteri hizmetlerine vermiş olduğu önem etkili olmaktadır.

Gittigidiyor müşteri hizmetleri biriminin hafta içinde saat 8.30 ile 17.00 arasında telefon üzerinden destek sunabilmesi sayesinde pek çok kullanıcı şikâyet ya da taleplerini seri bir şekilde firmaya bildirebilmektedir.

Müşteri hizmetlerinin telefon numarası ise; 0850 252 32 29’dur. Firmaya fax göndermek için ise; 0216 687 02 98 numarasını kullanmak mümkün olmaktadır. Ayrıca iletişim adresi; My Office İş Merkezi, Çiğdem Sokak, Numara 1/14 Ataşehir – İstanbul’dur.