Gezme Ve Görev

Gezme Ve Görev
29 Eylül 2011 23:42

Nasrettin Hoca’ya ‘Senin Hanım çok geziyor’ demişler. Yoo, demiş Hoca. ‘Çok gezse ara sıra bize de uğrardı.’


 


 


Ev işlerinden hoşlanmayan insanlar kendilerini bağ bahçe işlerine verir, ya da komşuya gezmeye giderler. Bizim Başbakan da öyle. Hemen her hafta bir yurtdışı geziye çıkıyor. Belli ki içerdeki işler canını sıkıyor. Onun için önemli konulardaki açıklamalarını ya yoldayken ya da dışarıdayken yapıyor.


 


 


Hatırlarsanız Recep Tayyip Erdoğan ilk başbakan olduğu zamanlarda medya bu kadar yandaş bu kadar yalaka değildi. Erdoğan’ın ‘şeriat’i getirip getirmeyeceğini çokça tartışıyorlardı ki ‘Milli görüş gömleğini’ çıkardığını açıklayıverdi Başbakanımız. Bu açıklamayla bir çok LİBOŞUN yüreğine su serpti ama onun amacı LİBOŞLARI rahatlatmak değildi. Çünkü o biliyordu ki Yahudilerin vereceği CESARET ÖDÜLÜ  Milli görüş gömleğinin üstüne yakışmazdı. Milli görüş gömleği, kirlenmesin diye çıkarılmıştı.


 


 


Geçen hafta Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna katılmak için ABD ye giden başbakanımız ülkemizde azan ve artan terör olayları ile ilgili de çok önemli açıklamalarda bulundu. Operasyonların bitmesi ile ilgili konuyu TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİLAH BIRAKMAYI BAŞARMASINA bağladı. Terörün bitmesi için bir başarı gerek ama bu başarıyı Türk Emniyeti’nden ya da  Silahlı Kuvvetlerimizden  değil terör örgütünden bekliyoruz.


 


 


Bir başka önemli açıklama da ‘maalesef terör örgütü vahşetini devam ettiriyor. Tabii o (PKK) görevini yapıyor, biz de görevimizi yapıyoruz.’ Dedi. Burada GÖREV konusu muallakta kaldı. Örgüt görev olarak TERÖR mü yapıyor, yoksa Büyük Ortadoğu Projesine TAŞERONLUK mu bu açık değil. Biz de görevimizi yapıyoruz derken elbette kendisini kastediyordur.Kendi görevini acaba Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı olarak mı yoksa’ Büyük Ortadoğu Projesinin Eşbaşkanlığı’ olarak mı açıklıyor.Bu da muallakta duruyor.


 


 


Bütün bunları düşününce Sayın Başbakanımızın BOP’ un eşbaşkanlığından istifa etmesini bütün içtenliğimizle bekliyoruz.Böylece bizim de yüreğimize su sepmiş olur.Bir vatandaş olarak bunu isteme hakkımız vardır herhalde….