Genç avukatlar sokak hayvanları için buluşuyor: Hedef en az 2 ton ve üzeri mama

Genç avukatlar sokak hayvanları için buluşuyor: Hedef en az 2 ton ve üzeri mama
20 Temmuz 2017 11:18

Gönüllü avukat, stajyer avukat ve üniversite öğrencilerinden oluşan Türkiye Barolar Birliği Gençlik İletişim Birimi, sokak hayvanlarına yardım için buluşuyor.

 

 

 

Düzenledikleri etkinliklerden topladıkları bağışlarla daha önce köy okullarına yardım götüren genç hukukçular, bu kez de barınaklardaki kedi ve köpeklere verilmek üzere mama bağışı toplayacaklar. Yardım meleklerinin amacı en az iki ton ve üzerinde mama bağışı toplayarak aynı zamanda bir rekora imza atmak.

 

 

Türkiye Barolar Birliği Gençlik İletişim Birimi adına konuyla ilgili birde açıklama yapan Av. Görkem Alyanak açıklamasında;  “Biz hukukçular olarak sadece mesleğimizle değil etrafımızda gelişen sosyal olaylarla da ilgilenmek zorundayız ve hatta bu da mesleğimizle doğrudan ilgili bir konudur. Sokakta yaşayan minik dostlarımıza duyarsız kalamazdık.” dedi.

 

 

Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde 22 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek buluşmaya, TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve baro başkanlarının yanı sıra çok sayıda sanatçı, müzisyen ve yazar da katılarak destek verecek.

 

 

Bir çok ünlü isim de videoları ile genç avukatların kampanyasına sosyal medya hesaplarından destek verdiler

 

 



GENÇ HUKUKÇULAR BULUŞUYOR – 2
Minik Dostlar Yaşasın Diye

Tarih: 22 Temmuz 2017, Cumartesi
Saat: 19.30
Yer: Türkiye Barolar Birliği
Ankara/Balgat

IMG-20170720-WA0015

IMG-20170720-WA0016