Genç  ASKON Kumanya Yardımı ile Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor!

Genç ASKON Kumanya Yardımı ile Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor!
8 Mayıs 2020 21:11

Türkiye üzerinde 20’nin üzerinde şubesi bulunan, genç iş adamları yetiştiren, sağlık hizmetleri, gıda yardımları ve sosyal yardım alanında çeşitli projeler yürüten Genç ASKON, yeni dönemde Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca ile birlikte Covid-19 sürecinde ihtiyaç sahibi insanlara gıda kolisi yardımı yapmaya başladı.

 

12

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin gençlik kuruluşu olan Genç ASKON’da Genel Başkanı Hüseyin Karaca “Genç ASKON gönülden gönüle kurulan bir köprüdür. Ümmetin sorumluluğunu taşıyan bireyleri içinde barındıran bir kurumdur. Elimizden geldiğince, gençliğimiz, enerjimiz ve zenginliğimizle her daim milletimizin yanında olacağız.” diyerek sosyal yardımlara devam edileceğini belirtti.

13

İstanbul içinde yapılan yardım projesinde, Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca, özellikle gıda dağıtımlarına katılmaya çalıştı ve vatandaşların ihtiyaçlarını sorup, kendileriyle sohbet etti. Şimdilik 1700 kişiye ulaşan Genç ASKON sadece İstanbul ile kalmayıp, anadoluya da yardım ulaştırarak önümüzdeki günlerde ulaşılan kişi sayısının daha da artacağını belirtiyor.

14

Özelikle salgın ve ramazan döneminde bu tarz yardımların değeri oldukça büyük…  Genç ASKON’un yaptığı yardım hizmetlerini sizlerle paylaşmanın sevincini yaşıyor ve yapılan bu hayırların oluşmasına vesile olan, emeği geçen bütün Genç ASKON yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı iletiyoruz.

16 17