Gazeteciye silahlı saldırı

Gazeteciye silahlı saldırı
3 Ağustos 2015 18:01

Balıkesir’in Edremit ilçesi’nde, gazeteci 51 yaşındaki Doğan Doğan, uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı. Polis, olayın ardından kaçan kar maskeli saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

 

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yerel yayın yapan ‘Ses Radyo’ ve Edremit’te aylık olarak yayınlanan ‘Ses Dergisi’nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Doğan Doğan, bugün saat 00.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi 525 Sokak’taki evine girmek istediği sırada, kar maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Üç el ateş eden saldırgan, gecenin karanlığından yararlanıp, koşarak kaçtı.

 

Kurşunlardan biri sağ bacağına isabet eden evli ve üç çocuk babası Doğan, acı içinde yere yığıldı. Kaval kemiği kırıldığı belirlenen Doğan, silah sesini duyarek gelen çevredekiler tarafından Edremit Özel Körfez Hastanesi’nde götürüldü. Tedaviye alınan Doğan’ın polise, saldırganın kar maskesi taktığını bu yüzden daha önceden tanıdığı biri olup, olmadığını bilmediğini söylediği öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçan saldırganının kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

Kaynak: Ahmet ERTAN / EDREMİT (Balıkesir), (DHA)