Gazeteci Adnan Bulut: Atatürk portresini CHP’li Zeynep Altıok indirdi!

Gazeteci Adnan Bulut: Atatürk portresini CHP’li Zeynep Altıok indirdi!
15 Ocak 2018 09:59

Gazeteci Adnan Bulut, CHP’de bir dönem çok tartışılan Atatürk portresini indiren CHP’li vekilin İzmir Milletvekili Zeynep Altıok olduğunu açıkladı.

 

 

Gazeteci Adnan Bulut, Cem TV’de yayınlanan ‘İşte Gerçekler’ programında bir dönem CHP içinde çok tartışılan Meclis’te Atatürk portresinin indirilmesi olayı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Meclis’teki odasından Atatürk portresini kaldıran CHP’linin İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı olduğunu açıklayan Bulut, söz konusu odanın fotoğraflarını yayınladı.

 

 

Meclis’teki vekil odalarının standart şekilde yapıldığını ve her vekilin odasında Atatürk resminin bulunduğunu söyleyen Adnan Bulut, ilk defa bir vekilin bu fotoğrafı kaldırma girişiminde bulunduğunu belirterek; ‘Fotoğraflarda görüldüğü gibi Meclis’teki odasından Atatürk portresini kaldıran CHP’li vekil Zeynep Altıok’tur. Nedeni kendisine sorulduğunda da ‘Artık yeni şeyler söylemek lazım demiş’ diye konuştu.

 

 

O dönem CHP Ankara Milletvekili olan ve fotoğraflarda Altıkok’la yan yana görülen Aylin Nazlıaka’nın söz konusu iddiaları vekillere anlattığı belirtilmiş, daha sonra skandalın patlak vermesiyle Nazlıaka CHP’den ihraç edilmişti.

 

 

İşte o fotoğraflar ve Adnan Bulut’un açıklamaları:

1

2

 

 http://www.cagdasses.com/guncel/75649/gazeteci-adnan-bulut-ataturk-portresini-chpli-zeynep-altiok-indirdi