Garantili Böcek İlaçlama Şirketi

Garantili Böcek İlaçlama Şirketi
13 Şubat 2020 19:00

Batı Böcek İlaçlama tüm böcek ve haşere sorunlarını garantili olarak ortadan kaldıran bir firma konumundadır. İstanbul’da haşere sorunu çok fazla yaşanmaktadır. Bunun nedeni şehirde nüfus yoğunluğunun çok fazla olmasıdır. Kalabalık şehir gıda tüketimini de büyük olması demektir. Boş alanların olması, şehirde denize yakın evlerin, işyerlerinin bulunması, havanın nemli olması gibi etkenlerden dolayı haşere sorunları ortaya çıkmaktadır. Bu durumda yapılacak şey bellidir. İlaçlama firmasından yardım almak.

Resim1

Haşere ilaçlaması yapacak olan firmanın Biyosidal Ürün Uygulama Ruhsatının olması önemlidir. Verilen hizmetler Dünya Sağlık Örgütü standartlarına uygun olmalıdır. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından verilen belgeye sahip olmalıdır. Kullanılan ilaçlar insan sağlığını tehdit etmemelidir. Batı Böcek İlaçlama ruhsatlı ilaçlama firmasıdır. İlaçlama hizmetleri 7/24 aralıksız verilmektedir. Kullanılan ilaçlar insan sağlığına ve çevreye zarar vermemektedir. Kokusuz ilaçlar sayesinde evleri boşaltmadan ilaçlama yapılmakta ve kısa sürede %100 garantili hizmet verilmektedir.

Böcek İlaçlama Fiyatları

Evde ya da işyerinde bulunan böcekler insan sağlığını tehdit etmektedir. Zararlı canlılardan kurtulmak için kulaktan dolma bilgiler ile mücadele etmek çok yanlıştır ve çözüm olmamaktadır. Profesyonel hizmet veren bir firmadan yardım almalıdır. İnternet üzerinden batibocekilaclama.com sitesine giderek 10 yıldır kaliteli ilaçlama hizmeti veren Batı Böcek İlaçlama firması ile iletişime geçmek en doğru çözüm olacaktır.

Evde bulunan böceklerden kurtulmak için firma ekipleri öncelikle alanda keşif yapar. Anın metrekare cinsinden büyüklüğüne ve hangi böcek türü ile mücadele edileceği belirlenir. Beraberinde kullanılması gereken ilaç ve miktarı tespit edilir. Hangi uygulama yapılması gerektiğine karar verilir. Tüm bu çalışmalar sonucunda ilaçlama fiyatları net olarak belirlenir.

Böcek ve haşereler hijyenin olmadığı ve yiyecek atıklarının bulunduğu alanlarda daha fazla görülmektedir. Bunun yanında eski ahşap evlerde, yıkık ev ya da işyerlerinde, nemli ortamlarda, fırın, pastane gibi yiyecek üretimi ve tüketimi yapılan mekanlarda uzun süre yaşayabilen haşereler kendilerine uygun ortam bulduklarında hızla çoğalabilirler.

Anadolu Yakası Böcek İlaçlama

Anadolu Yakası İstanbul’un Asya kıtası bölümünde yer alan kısmına verilen addır. Üsküdar, Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Ümraniye, Beykoz, Şile, Kadıköy ilçeleri Anadolu Yakası içerisinde kalan ilçelerdir.

Anadolu Yakası’nda hamam böceği, kalorifer böceği, pire, fare, tahta kurusu, kene, sivrisinek, akrep gibi böcek türleri görülmektedir. Batı böcek ilaçlama Bölgede yer alan tüm ilçe ve mahallelerine ilaçlama hizmeti vermektedir. Profesyonel ilaçlama teknikleri sayesinde temiz ve hijyen ortamlara kavuşmak mümkündür. Kokulu, kokusuz ya da jel uygulamaları ile her türlü haşereden kurtulmak ve sağlıklı ortamda yaşanması sağlanmaktadır. Haftanın 7 günü 24 saat yapılan ilaçlama hizmetleri en uygun fiyat ile garantili olarak yapılmaktadır. Kullanılan ilaçlar insan sağlığına ve çevreye zarar vermemektedir.

Avrupa Yakası Böcek İlaçlama

Avrupa Yakası İstanbul’un Avrupa kıtası üzerinde bulunan topraklarına verilen isimdir. Çatalca, Beyoğlu, Büyükçekmece, Bahçelievler, Beylikdüzü, Sultangazi, Bayrampaşa, Şişli, Esenler, Bağcılar, Bakırköy, Fatih, Başakşehir, Gaziosmanpaşa Avrupa Yakası’nda bulunan ilçelerdir. Batı Böcek İlaçlama tüm ilçelerde görülen her türlü haşereden kısa sürede kurtulmanızı hedefler. Avrupa Yakası’nda bulunan haşereler modern ilaçlama teknikleri kullanılarak etkisiz hale getirilmektedir. Yaşadıkları alanlarda hızla üreyen böcekler taşıdıkları mikrop ve bakterileri taşıyarak insan sağlığını tehdit edereler. Ev ya da işyerinde, park, bahçe gibi açık alanlarda yaşanan böcek sorunları ile mücadele etmek için yapılması gereken profesyonel ilaçlama şirketinden yardım almaktır. Böcekler her yiyeceğin üzerinde gezindikleri için gıda zehirlenmelerine, pire gibi kan emerek beslenen canlılar ise bulaşıcı hastalıklara neden olabilmekte. Bunun gibi sorunlar yaşamamak için vakit kaybetmeden haşerelerden kurtulmak için uzman ekiplerden yardım almak gerekiyor.