Galatasaray’ın derbi kadrosunda sürpriz değişiklik

Galatasaray’ın derbi kadrosunda sürpriz değişiklik
5 Mart 2015 10:54

Manisa ile oynanan kupa maçında Dzemaili’nin ortaya koyduğu performans, Hamzaoğlu’nun planlarını karıştırdı.

 

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Başarılı teknik adam Bruma’yı kenara çekip, Hamit, Selçuk ve Dzemaili ile daha güçlü bir orta saha kurma fikri üzerinde duruyor. Kalan 10 kişi ise belli…

 

Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan idmanla başlayan Galatasaray’da, teknik patron Hamza Hamzaoğlu zorlu mücadelenin 11’ini belirlemeye çalışıyor. Hafta başında, Melo dışında ideal kadrosuyla sahada olmayı planlayan 45 yaşındaki teknik adam, Dzemaili’nin performansı sonrası planlarında değişiklik konusunu gündemine aldı. Kanatlarda bir süredir Yasin ile Bruma’yı oynatan Hamzaoğlu, bu kez Bruma’yı kenara alıp, merkezi Hamit, Selçuk ve Dzemaili ile garanti altına alabilir. Hamit’in sağ tarafta öne doğru oynaması, Yasin’in sol önde, Sneijder’in serbest rolde, Burak’ın en ileri uçta görev yapması bu sistemi tamamlayan diğer unsurlar olacak.

 

Semih’in yerine Koray

 

Savunma kurgusu da şekillenmiş durumda. Semih’in maç kondisyonu konusunda çok geride olduğu, Manisa ile oynanan kupa sınavında ortaya çıktı. Dolayısıyla göbekte Koray ile Chedjou olacak. Sağ bek Sabri, sol bek ise Olcan’a emanet.