Galatasaray’da Fatih Terim dönemi!

Galatasaray’da Fatih Terim dönemi!
21 Aralık 2017 23:30

Sarı-kırmızılı kulüp, Terim ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

 

 

Fatih Terim’den Galatasaray’a: “Nerede kalmıştık”

 

Galatasaraylı taraftarların Fatih Terim özlemi sona eriyor.

 

Sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’le görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Bildiride, “Şirketimiz, Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim’le görüşmelere başlanmıştır” denildi.

 

211220172351080806032

 

TERİM’DEN MESAJ

 

Fatih Terim de kendi sosyal medya hesabından Galatasaray’ı etiketleyerek, “Nerede kalmıştık” ifadelerini kullandı.

FATIH TERIM GALATASARAY ILE GORUSMELERE BASLADI ISTANBUL / DHA

Fatih Terim, Göztepe maçında sahada!

 

Serhan TÜRK – İSTANBUL (DHA) Galatasaray camiasında Fatih Terim sevinci yaşanıyor. Hırvat teknik direktör Igor Tudor’un gidişinin ardından taraftarların yoğun bir şekilde göreve davet ettiği Terim’in yakın zamanda resmi imzayı atması bekleniyor.

 

Galatasaray’ın görüşmelere başladığı tecrübeli teknik direktörün, Süper Lig’in 17. haftasında pazar günü oynanacak Göztepe maçında takımın başında sahaya çıkacağı öğrenildi.

 

Öte yandan Fatih Terim’in yardımcısının Hasan Şaş olacağı ifade edildi.

 

Terim’in yardımcılıklarını Hasan Şaş ve Johan Elmander yapacak

 

Galatasaray’da teknik direktörlük görevine Fatih Terim getirilirken, tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Hasan Şaş ve Johan Elmander yapacak.

 

Fatih Terim’in gelişi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, taraftarların yanı sıra kulüpten önemli isimler de ‘Terim’ mesajı paylaştı. Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden “Galatasaraylı Fatih Terim yuvasına dönmüştür” mesajıyla, tecrübeli teknik adamın Florya Metin Oktay Tesisleri’nden bir fotoğrafı paylaşıldı.

 

A Takım İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin de Fatih Terim ile bir fotoğrafını paylaşarak, fotoğrafın altına “İmparator” notunu düştü.

 

211220172351280809566

 

 

DHA