Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor aslında hiç şampiyon olmamışlardır

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor aslında hiç şampiyon olmamışlardır
22 Aralık 2019 14:55

Aslında istatistik bilimine inanmam ama son zamanlarda futbolla ilgili bazı meta-analizler yaptım. Yaptığım bu analizler sonrasında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor’un aslında hiç şampiyon olmadığını tespit ettim. Uzun yıllardır yaptığım bu çalışmalar sonrasında Türk Futbolunun büyük bir komplo ile karşı karşıya olduğunu belirledim.

 

 

Dr. Semih DİKKATLİ H&H YORUM

 

 

 
Aslında bu takımların Kurtuluş Savaşı sırasında gösterdiği kahramanlıklar, Fenerbahçe’nin aldığı Wellington Kupası, Galatasaray’ın aldığı UEFA ve Süper Kupaları’da gerçek değil… Beşiktaş’ın, Avrupada kazandığı nice galibiyet hep kurmacadır.

 

 
Hep bunlar Yakıfelır adlı bir ucubenin bizi kandırmasından ibarettir. Bu ucube yıllardır, tüm Avrupa futbolunu satın almış, tüm hakemleri kandırmış, satın almış, tüm futbol federasyonlarını yönetmiştir. Bu yönetim taaa 1910 yılından başlar.

 

 

1980 öncesi ölen bazı futbolcu ve hakemler bu gerçeği görmüşler ve karşı çıkmak isterken bir şekilde ölmüşlerdir. Neden ölmüşlerdür, yoksa öldürülmüşler midir?

 

 
Bu Yakıfelır FİFA yönetimini, UEFA yönetimini hep elinde tutmaktadır. İstediğini şampiyon yapmakta, istemediğini küme düşürmektedir. Futbol okullarındaki tüm eğitimleri bu ucube kişi üretmiştir, aslında futbolculara futbol öğretilmemektedir ama onlar kendilerine futbol öğretildiğini zannetmektedirler. Aslında onlar betmitton oynamaktadırlar ama futbol oynadıklarını zannetmektedirler.

 

 
Hatta hakemlerin eğitimleri hepten gariptir, onlara hakem seminerlerinde endrüstri mühendisliği öğretilmekte ama o zavallılar kendilerini futbol hakemi zannetmektedir.

 

 
Neyse biz şimdi yeniden ana konumuza dönelim, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor hiç şampiyon olmamışlardır. Bunu farkeden Aziz Yıldırım tam gerçekleri halka açıklayacak ve yerli futbolu kuracakken hapse atılmıştır. Rahmetli Süleyman Seba’da bu kapitalist alçaklara karşı durduğu için, gıdalar ve ilaçlarla zehirlenerek öldürülmüş ama ölümü kayıtlara doğal ölüm olarak geçmiştir. Hatta bunlar Fatih Terim’i İtalyaya yollayarak itibar suikastinde bulunmuşlardır. Bursaspor malum, küme düşürülmüştür.

 

 
Peki bu takımlar neden büyük değildir?

 

 
Yaptığım meta analizler sonucunda bu takımların aldıkları tüm şampiyonlukları inceledim. Tartışma götürmez bazı şampiyonluklarını incelememden çıkardıktan sonra elimde kalanları, yıllarca bıkmadan inceledim. İnternetten kopyala yapıştır da yapmış olabilirim ve buna kimse karışamaz.

 

 
Neyse bak söyleyecek öyle çok kumpas var ki dağılıyorum. Şimdi konuya dönüyorum.

 

 
Bu takımlarım şampiyon oldukları yıllarda;

 
Lig sonuncusundan aldıkları puanları ebemin takımı da alabileceğinden bu puanları çıkardığımızda,

 
Hakem hataları sonucu yendikleri takımlardan aldıkları puanları çıkardığımzda, (ancak hakem hatası nedeniyle kaybettikleri puanları analiz dışı tutmayı tercih ettik)

 

 
35 yaşından tecrübeli hakemlerin yönettikleri puanları kafamıza göre değerlendirdikten sonra,

 
Suni çimde aldıkları puanları yok saydıktan sonra bir de baktık ki bu takımlar hiç şampiyon olamamış hatta aslında ikişer kere de küme düşmüşler. Yani bu takımlar büyük filan değil ama herkes onları büyük zannediyor.

 

 
Hele Avrupada yaşananlar ayrı bir araştırma ve kitap konusu olur. Şimdilik siz bu büyük araştırmam sonrası yazdığım kitabı alın, diğerini sizie sonra kitlerim.

 

 
İşte şimdi dikkatinizi çektiğime göre asıl amaca geleyim.

 

 
Bu yazıdaki Fenerbahçe “Kara Kutu” kitabındaki aşılara denk gelir, Galatasaray Antidepresanlara denk gelir, Beşiktaş lipid ve Trabzonspor şeker ilaçlarına denk gelir ve Bursasporda Kurtuluş Savaşı kahramanlarına denk gelir.
Futbolcuları doktor, hakemleri üniversite hocaları, bu meta analizleri yapanlar ve bunlardan yola çıkarak ilaçları ve aşıları karalayanları ise kumpasçılar, bu yazıyı yazan beni de (sadece bu yaı özelinde) Soner Yalçın ve ona destek veren doktor avanesi olarak kabul edin.

 

 
Yakıfelır kim tahmin etmiş olmalısınız zaten…

 

 
Şimdi karar verin, bu takımlar şampiyon mu değil mi?

 

 
Bu aşılar, ilaçlar, doktoklar işe yarar mı yaramaz mı?

 

 
Binlerce kaynak, bilimsel yazı ve delile rağmen derdimizi anlamayan belki böyle anlar, kimbilir?

 

 

Dr. Semih DİKKATLİ Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
İçimdeki çocuğun bayramı
Herkes birine zorba…
Kara Kutu… Hadi yüzleşelim…