FREELANCE SATIŞ PLATFORMU SADECEON.COM

FREELANCE SATIŞ PLATFORMU SADECEON.COM
23 Ekim 2018 16:52

Grafik & Tasarım, Video & Animasyon, Yazı & Çeviri, Eğlence, Oyun gibi kategorilerin arasında bulunduğu 11 ana kategoride hizmetler sunan Sadeceon.Com, hizmet sunan kullanıcılar ile alıcıları bir araya getirmektedir. Uygun fiyatlar ile aradığınız hizmetleri en kaliteli hali ile size sunmaktadır.

 

Alıcılar, ödemeden sonra oluşan siparişlerine onay verene kadar ödenen tutar hizmet veren kullanıcıya gönderilmemektedir. Alıcılar siparişlerine onay verene kadar ödemeler SadeceOn tarafından yönetilen güvenli hesapta tutulmaktadır. Siparişe alıcılar tarafından onay verilir ise, satış yapan kullanıcıya ödemesi aktarılmaktadır. Alıcı siparişini iptal ederse, herhangi bir kesinti olmadan parasının iadesi yapılmaktadır.

 

İnstagram, facebook, twitter gibi sosyal medya hesaplarınızı daha popüler hale getirmek için çeşitli hizmetleri SadeceON’da bulabilirsiniz. Takipçi hizmetlerinden gönderilerinize beğeni hizmetlerine, sitenizin sıralamasını yükseltecek seo hizmetlerinden tanıtım yazılarına kadar bir çok konuda hizmet veren SadeceOn, profesyonel satıcıları bünyesinde barındırıyor. Kullanıcıların verdiği hizmetler, alıcılara reklamlar ile ücretsiz tanıtılmakta ve reklam döngüsüne alınmaktadır. Eğer yetenek sahibi olduğunu düşünüyorsanız hemen ilanınızı oluşturarak yeteneklerinizden kazanç elde edebilirsiniz.

 

İsterseniz mobil uygulamalarımızı indirebilir, uygulamalarımızdan da sipariş ve mesajlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Uygulama üzerinden alıcılar siparişlerini, satıcılar ise teslimatlarını kolayca yapabilir.

 

Grafik ve tasarım hizmetleri, seslendirme hizmetleri, video ve animasyon hizmetleri, makale ve çeviri hizmetleri, arama motoru optimizasyonu hizmetleri gibi ihtiyaçlarınız varsa zaman kaybetmeden SadeceON üzerinden kolayca satın alabilir, güvenli alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Hem de kredi kartı, bkm express, mobil ödeme ya da ininal kartı gibi çok sayıda ödeme seçeneğinden istediğinizi kullanarak ödemelerini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.