Flormar’ın renkli dünyasına merhaba deyin!

Flormar’ın renkli dünyasına merhaba deyin!
30 Mart 2017 10:21

Türkiye’nin en büyük kozmetik üreticilerinden biri olan Flormar, kuruluşundan bu yana dış görünüşüne özen gösterenler için bakım ürünleri renkli kozmetikler ve aksesuarlar üretiyor. Kozmetik trendlerini yakından takip eden marka, her dönem yenilenen koleksiyonlarıyla kullanıcıların beğenisini toplarken; 7 kıtada, 90 ülkede bakımlı kalmayı sevenlerle buluşarak 2000 farklı kategorideki ürün çeşitliliğiyle tüketicilere birbirinden renkli alternatifler sunuyor.

 

 

 

 

Flormar’ın 47 Yıllık Güzellik Tecrübesine Ortak Olun

 

 

Modanın kalbi İtalya’nın Milano kentinde güzellik serüvenine başlayan firma, 1970 yılında Şenbay Ailesi tarafından satın alınarak Türkiye’ye getirildi. 120 milyonluk üretim hacmiyle hem yerli hem de uluslararası pazarda kendine yer edinen marka, günümüzde Türkiye renkli kozmetik pazarının %21’ine hükmediyor. 2008 yılından itibaren yurt dışı piyasada nüfuzunu artıran Flormar, dünyanın 93 ülkesinde, 250 şehirdeki 650’den fazla satış noktası ile küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2012 yılından bu yana gücünü dünyaca ünlü kozmetik devi Groupe Rocher ile birleştiren marka, hayvan deneylerine karşı tutumuyla hayvanseverlerin de takdirini kazanıyor.

 

 

Flormar Cilt Bakım Ürünleriyle Güzelliğinizi Güvence Altına Alın

 

Flormar, profesyonel kalitedeki makyaj temizleyicileri, nemlendiricileri ve yaşlanma karşıtı bakım ürünleriyle güzelliğinizi korumanıza yardımcı oluyor. Jel, tonik, su, süt veya ıslak mendil formundaki makyaj temizleyicileri; en ağır makyajı bile kolayca çıkarıyor, göz çevresi gibi narin bölgeleri tahriş etmeden temizliyor. Siz de el, yüz, ayak, vücut ve göz için özel olarak formülize edilmiş nemlendiricileri kullanarak cildinizin doğal nem dengesinin koruyabilirsiniz.

 

 

Cildi nemlendirirken, kusurları gizlemeye ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan BB krem ve CC kremler farklı renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Mat veya ışıltılı yapıya sahip Flormar fondöten çeşitleri arasında köpük, stick, pudra ve likit formdaki ürünleri bulabilirsiniz. Bronzlaştırıcı pudralar, kontür ve aydınlatma setleri ile yüzünüze yeni bir boyut kazandırabilirsiniz.

 

Rengarenk Flormar Ürünleriyle Tarzınızı Yansıtın

 

Çarpıcı renkleri ve göz alıcı ambalaj tasarımlarıyla dikkat çeken Flormar ruj çeşitleri; parlak, mat, kadifemsi, sedefli, simli veya kremsi yapılarda üretiliyor. Nail-art tutkunlarının bir numaralı tercihi olan Flormar oje ve tırnak bakım ürünleri ise her dönem yenilenen koleksiyonlarla raflardaki yerini alıyor.

 

Keçeli kalem, likit ve jel seçenekleriyle tüketici karşısına çıkan Flormar eyeliner, far ve göz kalemi çeşitlerini kullanarak gözlerinizin güzelliğini vurgulayabilir, Flormar kaş farı ve kaş maskarası kullanılarak kaşlarınızı kolayca biçimlendirebilirsiniz.

 

Siz de ihtiyacınız olan tüm kişisel bakım, makyaj ve temizlik ürünlerini; dünyaca ünlü kozmetik markalarının tek bir çatı altında buluştuğu Kozmela’da bulabilirsiniz. Kolayca alışveriş yapmak ve kampanyalardan haberdar olmak için hemen üye olabilirsiniz.