Fikret Orman’dan Zarrab çarkı! ‘Beşiktaşlı olduğunu gözlerinden anladım’ demişti

Fikret Orman’dan Zarrab çarkı! ‘Beşiktaşlı olduğunu gözlerinden anladım’ demişti
2 Aralık 2017 09:52

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a, ABD’de yargılanan Rıza Sarraf’a yönelik loca satışı soruldu…

 

 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a, Spor Arena’dan Kenan Başaran ve İsmail Er’e bugünkü derbi öncesi önemli bir röportaj verdi. Röportajda Orman’a, ABD’de yargılanan Rıza Sarraf’a yönelik loca satışı soruldu. Daha önce Vodafone Arena’da loca sattığı için eleştirilen Fikret Orman “Beşiktaşlı olduğunu gözlerinden anladım” demişti. Bu sefer o da çark etti: Bunu hangi parayla alıyor’ diye GBT mi yapacağım” dedi.

 

 

Fikret Orman’ın röportajından ilgili bölüm şöyle;

 

 

ABD’deki Rıza Sarraf davası nedeniyle sizin ona loca satışınız da yine gündeme geldi. “Şimdi ne diyecek Fikret Orman” diye soruluyor. Ne diyeceksiniz?

 

 

Fikret Orman: Beşiktaş, halka açık. Biraz egzajere edelim işi. Yani loca satışı üzerinden ne olabilir? Doğan Grubu’na loca sattık, ne olabilir? Kenan Başaran’a VIP’te koltuk sattık. Bunun bir arkası ne olabilir? En kötü senaryoyu kuralım. Birisi para veriyor, fatura kesiliyor. Ödemesi yapılıyor kuruma giriyor. İşte bunun arkasında neler var? Soru şu, ters soru: En abartarak, şeytanın avukatlığını yaparak, en kötü düşünce yönüne giderek, ne olabilir? Ne olabilir sorusunun cevabı yok?