Fi Dizisi finali belli oldu

Fi Dizisi finali belli oldu
23 Mayıs 2017 15:00

Son dönem nerede magazin haberleri içerisinde en çok yer bulan dizilerden birisi olan Fi dizisi için önemli bir açıklama yapıldı.

 

 

Özellikle geçtiğimiz aylar içerisinde yayınlanmaya başlayarak kısa süre içerisinde dikkat çeken ve pek çok kişinin yakından takip etmeye başladığı dizide final kararının alındığı belirtildi. Açıklamalara göre özellikle önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan 10, 11 ve 12. bölümlerin ardından dizi sezon finali yapacak ve gelecek sezon ekranlarda yayınlanmaya devam edecek.

 
Gelecek Sezon Devam Edecek

 
Yapılan açıklamalarda Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya ve Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven’in oynadığı dizinin bu sezon finali yapmayacak olması da dikkat çeken ve sevindirici olarak kabul edilen diğer bir detay oldu. Dizi bugüne kadarki süreç içerisinde izleyenler tarafından yakından takip edilirken aynı zamanda büyük bir ilgi görmüştü. Dizinin en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi bölümlerin aynı gün içerisinde arka arkaya yayınlanması.

 
Böylece diziyi takip eden kişiler tek bir günde dizinin farklı bölümlerini izleme şansı bulduğundan dolayı dizi oldukça dikkat çekmeyi başarmış durumda. Dizi için alınan kararlar özellikle 3 bölümün daha izleneceğini net bir şekilde gösterirken 13 bölüm sonrasında dizi kısa bir ara yapacak.

 
Özellikle aranın ne kadar süreceği net bir şekilde bilinmediğinden dolayı dizinin bir sonraki bölümünün ne zaman yayınlayacağı net olarak şu anda bilinmiyor. Fakat önümüzdeki günlerde bu konuda detayların netleşmesi ve dizinin yeni yayın süreci ile ilgili durumun paylaşılması bekleniyor.