FETÖ’nün Altunizade’deki FEM binası görüntülendi

FETÖ’nün Altunizade’deki FEM binası görüntülendi
28 Ağustos 2016 11:52

FETÖ’nün Altunizade’deki FEM binası, eğitim kurumundan çok, gizli geçitleri ve şifreli asansörleriyle casusluk tesisini andırıyor… Gülen’in her türlü lükse sahip gizli odası, yıllarca ihanet planlarının yapıldığı toplantılara sahne olmuş

 

 

 

 

İstanbul-Altunizade’deki FEM Dershanesi Fetullah Gülen’in uzun yıllar gizli toplantılarını yaptığı, hain örgütlenmesinin merkezi halindeydi.

Bir eğitim kurumundan çok bir casusluk üssünü andıran binada, gizli kaçış noktaları, özel odalara açılan dehlizler, şifrelerle çalışan asansörler ve oldukça lüks konforuyla dikkat çeken Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen’in gizli odası bulunuyor. Binanın teras katında yeralan 2 oda ve bir salondan oluşan dairede Gülen’in konforu için her türlü detay düşünülmüş.

 

 

1

 

 

DİŞ FIRÇASI BİLE SAKLANMIŞ

 

 
Banyosunda özel saunası bile olan dairede Gülen’in hiçbir eşyasına dokunulmamış. Birgün yeniden döneceği umut edilerek diş fırçası bile muhafaza edilmiş. 30 yıl boyunca Gülen’in yanında olan, eski sağ kolu Nurettin Veren’in her fırsatta dile getirdiği Altunizade’deki FEM Dershanesi’nde gerçekleştirilen gizli toplantılar bu odada yapılıyordu. Bu odanın bir özelliği de örgüt hiyerarşisinde yalnızca en üst noktadakilerin girebildiği makam odası olması…

 

 

2

 

 

Odaya özel çiple çalışan bir asansörlerle çıkılıyor. Asansörün biri sadece Gülen’in kullanımı için ayrılmış. Misafirler için yapılan asansöre ise gizli geçitlerden ulaşılıyor. Bodrum katındaki marangozhanedeki bir kapı direkt olarak Gülen’in odasına çıkan asansöre açılıyor.

 

 

EN ÜSTTEKİLERİN ODASI

 

 
Gülen eski sağ kolu Nurettin Veren’in dile getirdiği, Altunizade’deki Fem Dersahanesi’nde gerçekleştirilen gizli toplantıların yapıldığı bu odanın bir özelliği de örgüt hiyerarşisinde yalnızca en üst noktadakilerin girebildiği makam odası olması.

 

 

ÇİPLİ ASANSÖRLE ÇIKILIYOR

 
Odaya özel çiple çalışan bir asansörlerle çıkılıyor. Asansörün birini sadece Gülen kullanıyor. Misafirler için yapılan asansöre ise gizli geçitlerden ulaşılıyor. Bodrum katındaki marangozhanedeki bir kapı direk Gülen’in odasına çıkan asansöre açılıyor.

SABAH