‘FETÖ’cüler ABD’deki tecavüz skandalının üstünü örttü’

‘FETÖ’cüler ABD’deki tecavüz skandalının üstünü örttü’
23 Eylül 2020 09:28

Hürriyet yazarı Nedim Şener, “FETÖ içinde şimdiden dört grup oluştu ve değişik olayları birbirlerinin yıpratmak için kullanıyor. Tıpkı yolsuzluk olaylarını ihbar etmeleri gibi bu olayda da birbirlerini ele veriyorlar” dedi. Şener, ABD’de yaşanan tecavüz skandalı yaşandığını ve üstünün örtüldüğünü öne sürdü.

 

 

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, ‘FETÖ’cüler Amerika’daki tecavüz skandalını nasıl örttüler?’ başlıklı bugünkü yazısında örgütün 4 ayrı gruba bölündüğünü ve birbirleriyle çatışma halinde olduklarını yazdı.

 

 

Şener, “FETÖ’cü Haldun Çetinkanat, uzun süre Denizli’de Özel Mediklinik Hastanesi’nde çalışan bir uzman doktordu. FETÖ elebaşına en yakın isimlerden olan İsmail Büyükçelebi aracılığıyla Amerika’ya firar etti. Çetinkanat, FETÖ yönetiminin özel önem verdiği isimlerden birisiydi. Bu kişinin ortopedi ve travmatoloji uzmanı olmasına rağmen Amerika’da ‘Hipnoz yoluyla ağrıları gideriyorum’ diyerek 7 kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı.Tedavi adı altında yalnız tecavüz değil, aynı zamanda 30 kadına da muayene sırasında cinsel tacizde bulundu. Başta İsmail Büyükçelebi, Mustafa Fidan, Gürkan Vural olmak üzere referanslarını Twitter üzerinden iptal etmeye başladı” ifadelerini kullandı.