FETÖ’cü danışman ile Tuncay Ceylan can ciğer kuzu sarması!

FETÖ’cü danışman ile Tuncay Ceylan can ciğer kuzu sarması!
26 Ağustos 2016 10:00

Ertan Yıldız’ın gündemotuzbeş’teki köşe yazısını aynen yayınlıyor ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı ve özel kalem müdürüne kadar nasıl kuşatıldığını gözler önüne seriyoruz.

 

 

İşte o analiz:
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı (Akademisyen) İstanbul Üniveristesi Öğretim Üyesi Fatih Rürsul, görevinden FETÖ/PDY operasyonları kapsmanında açığa alındı. (Tarih: 18 Ağustos 2016)

 

 

Fatih Gürsul, 2015 Genel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Elazığ’dan 1. sıra Milletevekili adayı gösterilmişti… Gürsul, MV seçilemeyerek TBMM’ye giremedi…

 

 

Gürsul, Kılıçdaroğlu için çok muhterem ve kıymetli biri olmalı ki; dışarıda bırakılmayarak “Baş danışmanlık” görevine gitirilir?

 

gh

 

 

 

Ankara’dan çok önemli ve herkesin (CHP’lilerin) tanıdığı diyebileceğim kaynağım aradı ve ekledi: “Fatih Gürsul, Fettullah Gülen’in CHP içindeki imammıdır!” dedi!

 

 

İddia mı bu abi dememe kalmadan; “Pensilvanya’dan önerilmiş ve Elazığ’a aday gösterilmiş ve seçimlerden MV çıkamayınca, Kılıçdaroğlu tarafından Baş Danışmanlık görevine getirilmiştir!” dedi…

 

 

111

 

Özel Kalem Müdürü Ceylan’ın yanındaki FETÖ’cü Erkan Karaaslan değilse uzaylı mı?

 

 

 

Kaynağımın anlattıkları fal değil, realite ile bire bir örtüşürken; Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan’ın da FETÖ’cü Erkan Karaaslan’ı CHP’li Belediyelere planlı, programlı bir şekilde montelediğini işaret etti!
Fatih Gürsul’un Baş Danışman olmasının, Özel Kalem Müdürü Ceylan’ın FETÖ’cü Karaaslan’la ilişkilerinin tesadüf olmadığını aktaran çok özel kaynağım; Ceylan’ın Ataşehir’deki İlgezdi Rezidanslarında kime komşu olduğunu bakmalarını önerdi!

 

 

Bilindiği üzere; Kılıçdaroğlu’nun Avukat kızı da İlgezdilerin Rezidanslarından bir daire almıştı…

 

 

Özel Kalem Müdürü Ceylan’ın da İlgezdiler’den rezidans dairesi almış olduğunu da böylelikle öğrenmiş olduk!

 

 

Gözümüz yok, gözü olanın da gözü çıksın!

 

 

Fakat; CHP’de FETOCULUĞU’NDA çivisinin çıktığının farkında mısınız?

 

 

İyi de bu kadar tesadüfler zinciri olabilir mi?

 

 

Kaynağım; ayrıca bir önceki Genel Başkan Deniz Baykal’a kurulan kaset kumpasında da halkanın daraldığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Ertan, 48 kişi gözaltına alındı… Gelişmeleri yakından takip et… Kumpas halkası daralıyor… Bu işin içinden de kimlerin çıkacağını yakında kamuoyu görecek!”

 

 

 

Kaynağımın anlattıkları bir yana; sayın Kılıçdaroğlu’nun Baş Danışmanın FETÖ’den açığa alınması, Özel Kalem Müdürünün FETÖ’den cezaevine konulan Erkan Karaaslan’ı CHP’li Belediyelere pazarlıyor oluşu, tamamiyle tesadüf olabilir mi?

 

 

 

Peki; Ak Parti FETÖ’cüleri temizlemek için tüm teşkilatlarına genelgeler gönderirken; Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cüleri temizleme adına NTV’de “MİT bize isim listesini göndersirse, gereğini yerine getiririz” açıklamasından başka elde avuçta ne var?

 

 

 

Atatürk’ün koltuğunda oturacaksınız; Ülkenin başına bela olmuş çete ile ilgili “şunu yapıyoruz, şunu başlattık” dahi diyememeyeceksiniz! (CHP Örgütü ne güne duruyor sayın Kılıçdaroğlu? CHP, yalakalardan kurulu bir parti değildir! Yeter ki siz o insanlara ulaşmak isteyiniz!)

 

 

 

Kusura bakmayınız; böyle bir irade ile Türkiye Cumhuriyetini kuran CHP nereye gidebilir?

 

 

 

Ya da plağı başa aldığınızda; Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığı döneminde başarıya ulaşmış TCK 235’te indirime gidilmesini TBMM’ye getirilmesinin dışında (İhaleye fesat karıştırma) elle tutulur ne gösterilebilinir?

 

 

 

Bu başarılı operasyondan da kimlerin yararlanıp yararlanamadığı da ortadadır!!!

 

 

 

Gün içinde siyasi partilerde gündemin “erken seçim” olduğunu ve 3 partinin müşterek merkezde fikir birliğine vardığını, önümüzdeki günlerinde ana gündem maddesinin erken seçim olacağını yazdım…

 

 

 

Siyaset arenasında durum budur…

 

 

 

Fakat; CHP’nin erken seçime kimin Genel Başkanlığıyla gideceği mi?

 

 

Zaman… Zaman…

 

 

Herşeyin ilacıdır!

 

 

Şu gerçek ki; Kılıçdaroğlu ve bu kadrolarla ve bu kafayla ne erken genel seçime ne de erken yerel seçime gidilir/gidilebilinir!