Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!

Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!
18 Temmuz 2020 16:00

Dünyanın en sistemli silahlı terör örgütü ve CIA, MOSSAD adına çalışan casusluk şebekesi Fetö’ye 15 Temmuz darbe teşebbüsünün dördüncü yılında bir takım kişiler af konusunu gündeme getirdiler.

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Bir taraftan 15 Temmuz güya darbe bastırmasını Malazgirt zaferine, Çanakkale zaferine eşdeğer tutarken, diğer taraftan onun baş üstünde tuttuğu ve bir yerlere getirdikleri Fetö alçağı ve bağlı teröristlerine affı gündem yaptılar.

 

 

Öncelikle tırnak içinde şunu belirteyim ki, 15 Temmuz darbe tiyatrosu ve bu tiyatronun bastırılması mavalı Malazgirt ve Çanakkale zaferlerinin afedersiniz yellenmesi mesabesinde(eşdeğer) bile değildir.

 

 

Elbette bu darbe tiyatrosunun nasıl yazıldığını ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yapısını değiştirmek için Türk ordusuna sızmış subay kılığındaki teröristlerle Türk emniyetine sızmış olan polis kılığındaki teröristlerin nasıl kullanıldığını ve senaryo gereği nasıl bastırıldığını bilmemek olası değil.

 

 

Gerçek kahraman Türk subayları ile kahraman Türk polislerini tenzih ederim.

 

 

15 Temmuz darbe teşebbüsü gerçekleri Türk halkından o kadar gizlendi ki, Darbe Araştırma Komisyonu’na ifade vermesi gereken MİT müsteşarı Hakan Fidan ile Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar taammüden sahibinin emriyle çağrılmadı ve gerçeklerin üstü örtüldü.

 

 

Daha sonra AKP milletvekili bu komisyonun başkanı Reşat Petek-ki bu herif Fetö ile en yakın temasta olan kişiydi-marifetiyle de TBMM Genel Kurulu’nda AKP ve MHP oyları ile sözüm ona darbe teşebbüsü araştırma önergesi reddedildi.

 

 

Bu verdiğin ön bilgi anımsatması aslında bir takım gafil veya hainler tarafından çağın en dehşetli alçak terörist başı Fetö ve peşinden gitmiş olan teröristlere af isteklerinin tabanını oluşturuyor.

 

 

Çünkü hiçbir çekinceleri belli ki yok sırtlarını sağlam bir yere dayamışlar.

 

 

Şimdi ben diyorum ki terörist başı Fetö ve bağlı beyinsiz teröristlerine af istemek ya iflah olmaz gaflet ve dalalettir, ya taammüden Türk halkına ihanettir, ya da kaset korkusu olan bir şeref ve haysiyet yoksunudur.

 

 

Peşin peşi hiç kimseyi suçlama niyetinde değilim ispatı mümkün olmadığı sürece.

 

 

Gelin önce Fetö denilen alçağın yaptığı kötülükleri bir daha anımsatalım, bakalım af kapsamına girebilir mi yoksa giremez mi?

 

 

Öncelikle şunu belirtelim ki, Fetö son 40 sene içerisinde çok stratejik çalışarak devletin en önemli kurumlarına teröristlerini yetiştirerek soktu.

 

 

Tsk, Emniyet, Eğitim, Sağlık , Yargı ve önem sırasına göre tüm kurumlar Fetö teröristlerinin eline geçti.

 

 

Bu kurumlardan yığınla Fetö teröristleri temizlenmesine rağmen, şuna eminim ki daha fazlası da kripto hale geldi.

 

 

Fetö teröristleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni çok ustalıklı casusluk ağları ile öyle ele geçirmişlerdi ki KPSS Ve üniversiteler yerleştirme sınavlarının yanıtlarını da yıllarca beyinsiz müritlerine müritlerine dağıtarak devlet kurumlarına, subay ve polis okulları da dahil olmak üzere tüm okullara, üniversitelere yerleştirdiler.

 

 

Hiç şüpheniz olmasın ki bugün görevde olanların bir çoğu Fetö terör tezgahından geçmiştir.

 

 

Şimdi bunu neden yazdığımı unutup yazının sonuna bırakmadan belirteyim: Gafil veya hainlerin isteği doğrultusunda Fetö teröristlerine af getirildiği an bu alçak casusluk şebekesi silahlı terör örgütünün kripto vaziyetteki kadrosu hazır bekliyor.

 

 

Şuna hiç kuşkunuz olmasın ki, böyle bir gaflet veya ihanetle Fetö terör örgütüne af geldiği taktirde tüm muarızlarını dinmeyen bir öç ile kıyma makinalarında doğrayacaklar, toplu mezarlara gömeceklerdir.

 

 

Tayyip Erdoğan’ın Fetö terör örgütüne af isteyen gafil veya hainlerin, ya da kaset korkusu olanların gazına gelerek Fetö terör örgütüne af çıkaracağına hiçbir şekilde ihtimal veremem, çünkü tekrar o çılgın casusluk ağları ile adliye, emniyet ve orduda gücü ele geçirdikleri taktirde en büyük intikam icraatlarını ona ve aile bireylerine karşı yapacaklardır.

 

 

Tayyip Erdoğan’a bu dostça bir uyarıdır.

 

 

Fetö terör örgütü Ergenekon ve Balyoz sahte suç örgütleri uydurarak yargıdaki yargıç ve savcı kılığındaki teröristleri vasıtasıyla Türk ordusunun genel kurmay başkanı dahil tüm komuta heyetini kodeslere tıkayarak en büyük yıkım ihanetlerini yapmışlardır.

 

 

Ayrıca bu uydurma suçlara Cumhuriyet ve Atatürk taraftarı aydınları dahil ederek yıllarca hapislerde yatırmışlardır.

 

 

Benim her zaman düşündüğüm dünyada ilk defa bir devletin yönetim şeklini değiştiren bu Fetö terör örgütü mensuplarının her birini ayrı yağlı kazıklara oturtmak gerekiyor.

 

 

Bunlar öyle azgın teröristler ki başka türlü iflah olmaları mümkün değildir.

 

 

Fetö teröristlerine değil ki af getirmek, yurt dışına kaçanlar için söylüyorum, bunlar geberdiği zaman pis cesetlerini bile yurda girmesine yasak getirilmeli.

 

 

Hele baş terörist Fetö’nün bizzat kendisine emr-i hak vaki olup yurt dışında geberdiği taktirde necaset cesedi Türk topraklarından kesinlikle uzak tutulmalı, çünkü beyinsiz bağlıları orayı taptıkları bir türbe haline getirirler.

 

 

Darbe tiyatrosu da olsa Fetö terör örgütü yüzünden 250 küsur fidan gibi aslan parçaları Özel Harekat polislerimiz bombalanarak şehit oldu, binlerce sivil yurttaşımız yaralandı.

 

 

Milletin iradesinin karargahı olan TBMM Fetö terör örgütü mensubu subay kılığına girmiş pilotlar tarafından bombalandı ki, milletin iradesine kasteden bir terör örgütünü affetmek, bunlara af istemek gaflet ve dalat veya katmerli bir ihanet ya da kasetle tutsak alınmış bir şerefsizliktir!

 

 

Devletlerin hayatlarına kastedenler asla affedilmezler.

 

 

Af doğu toplumları ve bilhassa Araplar’da kişisel kişisel düşmanlıklarda karşılığında önemli meblağlarda diyet alınarak yapılan bir uygulamadır.

 

 

Din büyüklerini örnek vererek Fetö teröristlerine af talebinde bulunmak çok ucuz bir şark kurnazlığıdır.

 

 

Böyle bir kafa on bin yıl önceki ilkel kafa ile aynı anakronik(çağdışı) kafadır.

 

 

On bin yıl önceki kafa ile bugünü yönetmeğe kalkışmak gerçekten beyinsel geri kalmışlığın en büyük belirtisidir.

 

 

Bazı zavallı beyinlerde kripto Fetöcü kimliği ile devlet ricalini kandırmaya kalkışarak dünyada çeşitli zamanlarda teröristler affedilmiştir, tövbe edildiği taktirde bizdekilerde affedilir demesi aymazlıktan çok ötedir.

 

 

Fetö’ye af talep edenler öncelikle Türkiye denilen devleti yıkma uğruna yaptıkları ağır kötülükleri ve cinayetleri düşünsünler, eğer zerre kadar vicdanları varsa.

 

 

Ya da yiğitçe çıkıp Fetö terör örgütünün haklı olduğunu söylesinler.

 

 

Yoksa Fetö bazı kişilere elimizde kasetleriniz var, bizim için affı gündeme getirin diye tehdit mi ediyor.

 

 

Gaflet ve dalalet veya ihanet ya da kaset hikayesi söz konusu mudur bilmiyorum.

 

 

Sadece akıl yürütme ile soru soruyorum.

 

 

Çünkü çağın Fetö denilen casusluk şebekesi alçak teröristlerine af terennüm etmek akıl dışıdır.

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!