FETÖ savcısı Zekeriya Öz’ün Almanya’daki lüks villasında 20 güvenlik var!

FETÖ savcısı Zekeriya Öz’ün Almanya’daki lüks villasında 20 güvenlik var!
1 Haziran 2020 09:51

Firari FETÖ savcısı Zekeriya Öz’ün Almanya’daki lüks villasının camları aylardır açılmıyor, perdeler gündüzleri de kapalı. Villada 20 güvenlik var.

 

 

Sözcü’den Ali Gülen’in haberine göre villa, Almanya’nın Baden Württemberg Eyaleti’nin Speyer bölgesinde. Normal Türk vatandaşlarının arasına FETÖ mensupları hiç bir şekilde karışmıyor.

Speyer’de işyeri olan ya da çevredekileri tanıyan Türkler, Mannheim- Heidelberg- Saarbrücken- Speyer bölgelerinde örgütün çok etkin olduğunu anlatıyor. İki yıl önce de Zekeriya Öz, yine bu bölgelerin güneyinde bir otelde görülmüştü.

750 Türk ailenin yaşadığı kentte, hemen hemen herkes birbirini tanıyor. Ancak yaklaşık 50 ailenin kimseyle pek bağlantısı yok. Bunların arasındaki bir villanın ikinci katının aylardır camlarının açılmadığı ve perdelerinin gündüzleri kapalı tutulduğundan bahsediliyor. Ren Nehri yakınlarındaki villa ve çevresine pek yaklaşan da yok. Villanın başkasının adına olduğu belirtiliyor. Ancak kimin adına olduğu ve içeride kimlerin kaldığı açıklanmıyor.

 

 

ÜÇ YERDEN GELİRİ VAR

 

 

Zekeriya Öz, FETÖ’den yargılanan dava arkadaşlarının dosyasına bakıyor, hukuki danışmanlık veriyor. Bunun için zaman zaman ücret de alıyor, örgüt tarafından ihtiyaçları karşılanıyor. Sığınma hakkı verildiği için Alman devletinden de yardım alabiliyor. Ancak siyasi sığınmacıların yerleri, adresleri ve aldıkları yardımlar gizli tutuluyor. Alman Sığınmacılar Yasası’nın gerekliliği olan bu durum, her türlü siyasi sığınmacı için geçerli.