Fethiye’nin CHP’li Başkanı Karaca’dan selefi Saatcı dönemine ilişkin tartışılacak sözler!

Fethiye’nin CHP’li Başkanı Karaca’dan selefi Saatcı dönemine ilişkin tartışılacak sözler!
11 Haziran 2019 10:30

Fethiye’nin CHP’li yeni başkanı Alim Karaca, “Aykırı Başkan” olarak bilinen 20 yıllık Behçet Saatcı döneminin sona ermesinin ardından çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

 

 

Murat Sökdü/ Odatv

 

Fethiye’nin CHP’li Belediye Başkanı Alim Karaca, “Personelin nerede olduğu belli değil. Araçların nerede olduğu, kimin ne yaptığı belli değil. Personeli tanımak için çipli yüz taramalı kartlar çıkardık. Belediyede büyük bir başıboşluk oluşmuş” derken, belediye mülklerinin yandaşlara verildiğini belirterek, “hukuki süreç başlattık” ifadelerini kullandı.

1

ŞİMDİ GÖZLER SAATCI’DA

Ağır iddialar ortaya atan CHP’li Karaca, “Fethiye Belediyesi’nde sistem yok. Sistemi yerleştirebilmek için tam 2 aydır mücadele veriyoruz. Personelin nerede olduğu belli değil. Araçların nerede olduğu, kimin ne yaptığı belli değil. Personeli tanımak için çipli yüz taramalı kartlar çıkardık. Şu an itibariyle hangi personel hangi dakika görev yapıyor, hepsini görebiliyoruz. Belediyede 200’ün üzerinde araç var. Biz araçların nerede olduğunu görebilmek için araç takip sistemleri oluşturduk. Dakika dakika hepsini izliyoruz” dedi. Bu açıklamaların ardından gözler eski Başkan Behçet Saatcı’ya çevrildi. Saatcı’nın bu sözlere ne yanıt vereceği ise merak konusu.

 

“MEKANLAR BAŞKAN YARDIMCILARINA VERİLMİŞ”

 

“Mücadelemizi hukuk çerçevesinde vereceğiz” diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, belediye mülklerinin yandaşlara verildiğini de ifade ederek, şunları söyledi:

”Geçmiş dönemde sizleri rahatsız eden belediyenin birçok mülkünün belediye yönetimi tarafından kendi yandaşlarına verildiğini biliyoruz. Fethiye ve Göcek’te de bulunan belediye mülkleri için yeminli mali müşavirler ve müfettişlerimiz tarafından rapor hazırlatıyorum. Hukukçularımız ile ne yapabiliriz şeklinde araştırmalar yapılmaktadır. Maalesef, bakıyoruz, belediyede birçok yerde belediye başkan yardımcılarına bu mekanlar verilmiş ve halkın şu anda oralara girmesi engelleniyor. O insanlar oradan kovuluyor. 6 Aylık süreçte belediyede büyük bir başıboşluk oluşmuş. Bu insanlarla mücadelemizi hukuk çerçevesinde vereceğiz.”

 

 

https://odatv.com/kimin-ne-yaptigi-belli-degil-11061918.html