Fenerbahçeli futbolcular öğrencilerle buluştu

Fenerbahçeli futbolcular öğrencilerle buluştu
19 Aralık 2014 14:28

Fenerbahçeli futbolcular Pierre Webo, Bekir İrtegün ve kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu, öğrencilerle bir araya geldi.

 

Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesi Kayseri’ye gelen Fenerbahçeli futbolcular Pierre Webo ve Bekir İrtegün öğrencilerle buluştu. Okula gelen futbolcular, öğrencilerin coşkusuyla karşılandı. TED Kayseri Koleji Konferans Salonu’nda öğrencilere imza dağıtan futbolcuların, gösterilen ilgiden memnun oldukları gözlendi. Program öncesi konuşma yapan TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü Arif Sırrı Şirin, “20. Yüzyılın başlarında devletimizin ve milletimizin içine düştüğü felaket günlerinde, Kurtuluş meşalelerinin yandığı yerlerden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü, tam 11 futbolcusunu cephelerde şehit vermiştir. Fenerbahçemizin ve diğer kulüplerin de şehit futbolcularını rahmet saygıyla anıyor, bıraktıkları emaneti sonsuza dek yaşatacağımızı bir kez daha vurguluyor ve sizlerle paylaşıyorum” dedi.

 

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ise, her alanda başarılı olduklarına vurgu yaptı. Yaşanan olaylardan dolayı Avrupa’da başarılı olamadıklarını dile getiren Uslu, şöyle konuştu:

 

“Hakikaten 9 branşımız var. Hepsinde de, Türkiye’de başa oynuyoruz. Avrupa’da maalesef bir şey yapamadık. İnşallah onlardan da arınacağız. Diğer bütün branşlarda Avrupa’da hep başa oynuyoruz. Sizin tuttuğunuz takım, Türkiye’nin en büyük takımı. Gelin hep beraber bu kulübü büyütelim.”

 

Fenerbahçeli futbolcular da, öğrencilerin ilgisinden memnun olduklarını ve öğrencilerin eğitime önem vermeleri gerektiğini ifade ettiler.

 

Konuşmaların ardından, Fenerbahçeli futbolcular öğrencilerin formalarını imzaladı.