Fenerbahçe’den tarihi rekor

Fenerbahçe’den tarihi rekor
19 Temmuz 2014 21:07

Adidas’ın Fenerbahçe için yaptığı yeni sezon formaları taraftarlarla buluştu.

 

Dün ilk olarak Başkan Aziz Yıldırım’ın giydiği ve tanıttığı formalara bugün taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 3 çeşit forma bugün satışa çıkarken Fenerium mağazalarında toplam 15 bin adet satış oldu.

 

TARİHİ REKOR

 

Kulüp tarihinde bugüne kadar ilk günde 15 bin satış hiç olmamıştı. Vitrindeki formaları bile alan taraftarlar tanesine 129 TL ödediler. Arkasına numara veya isim yazdıran sarı-lacivertli taraftarlar bir forma için 150 TL’yi gözden çıkardı. Fenerbahçeli taraftarlar göğsünde sponsor reklamı bulunmayan formalara ilk günde yaklaşık 2 milyon TL ödeyerek kulüplerine katkıda bulundular.

 

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

 

Sezona Düzce’deki Topuk Yaylası’nda hazırlanan Fenerbahçe, çalışmalarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

 

Topuk Yaylası Tesisleri’nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik ekip ve futbolcular, saat 19.07’de takımın büyük bir formasını saha ortasında açarak “19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü”nü kutladı.

 

Kutlama sonrası hafif tempolu koşu, açma-germe hareketleri, dar ve geniş alanda pas, dar alanda hücum ve defans organizasyonları çalışıldı.

 

Sarı-lacivertli ekipte, Egemen Korkmaz, çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı hafif koşuyla sürdürdü. Dünya Kupası’na katılan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles ve Pierre Webo izinli oldukları için idmanda yer almadı.

 

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.