Fenerbahçe SOMA için sahada!

Fenerbahçe SOMA için sahada!
31 Temmuz 2014 22:51

Fenerbahçe, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile İngiltere’de Soma yararına bir maç yapıyor. Maç öncesi iki takımda ısınırken üzerinde SOMA yazan tişörtler giydi.

 

25410130

 

Saygı duruşu tüyler ürpertti

 

Karşılaşma öncesi Soma için yapılan saygı duruşu tüyleri ürpertti. Saygı duruşunun başında stattan çıt çıkmazken birkaç saniye sonra Fenerbahçe taraftarı alkışlamaya başlayınca Sheffield United taraftarları da onlara eşlik etti ve tüm tribünler Soma’da yaşamını kaybedenleri ayakta alkışladı.

 

Emenike’ye maçtan önce antrenman

 

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe antrenörleri Bramall Lane stadında özel bir antrenman yaptırdılar. Denge çalışması ve koşu çalışması şeklinde geçen antrenmanda Emenike her Fenerbahçe tribünlerinin önünden geçtiğinde büyük alkış aldı.

 

Gidecekler kadroda

 

Fenerbahçe’de takımdan kesin olarak ayrılacak olan Cristian ve Holmen de maç kadrosunda yer aldı. Holmen’e bilindiği gibi Bursaspor ve Mersin İdman yurdu talip. Cristian’a ise bir talip çıkmadı.

 

İngiltere’den Danimarka’ya

 

İngiltere’den Danimarka’ya geçecek sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu İspanyol temsilci Sevilla ile 2 Ağustos Cumartesi günü Kopenhag’daki Brondby Stadı’na karşılaşacak.

 

Kaynak: Hürriyet