Fenerbahçe Roma' da

Fenerbahçe Roma' da
10 Nisan 2013 19:58

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanşında yarın deplasmanda İtalya temsilcisi Lazio ile oynayacağı maç için Roma’ya geldi.

 

 

 

 

 

Öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Roma’ya giden Sarı-lacivertli kafile, saat 15.00 gibi Fiumicino Leonardo Da Vinci Havalimanı’na ulaştı. Kafile daha sonra yaklaşık 20 dakikalık otobüs yolculuğunun ardından konaklayacağı Cavaliere Hotel’e yerleşti.

Sarı-lacivertli kafile için hem havalimanında, hem de otelin girişinde sıkı güvenlik önlemleri alındı. Otelin özel güvenliğinin yanı sıra İtalya polisi de oteldeki tedbirlerini artırıp, basın mensuplarını dahi takım otobüsüne yaklaştırmadı. Bu nedenle foto muhabirleri ve kameramanlar uzak bir noktadan görüntü alabildi.

Bu arada takım otobüsünün ardından Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, eski yöneticiler ve

VIP misafirleri taşıyan araç da otele giriş yaptı.Seyircisiz oynanacak yarınki maçta yönetici, görevli, davetli ve sponsor firmalardan temsilcilerin oluşturduğu yaklaşık 200 kadar Sarı-lacivertli, VIP tribündeki yerini alacak.

 

 

 

 

 

 

TAKIMIN PROGRAMI

 

Fenerbahçe, maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı’nda bugün TSİ 20.30’da son antrenmanını yapacak. Bu antrenman öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcu Dirk Kuyt, TSİ 20.00’de, Roma Olimpiyat Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek.