Fatih Portakal: Devlet Bahçeli EYT’de U dönüşü yaptı

Fatih Portakal: Devlet Bahçeli EYT’de U dönüşü yaptı
20 Kasım 2019 14:01

Fox TV sunucusu Fatih Portakal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili ‘U dönüşü’ yaptığını savundu.

 

 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü açıklama yaparak “Seçimi kaybetsem bile, EYT’lilerle ilgili konuda ben yokum” demişti.

Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından yorumda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili konuda AKP Genel Başkanı’na desteklerinin tam olduğunu söylemişti.

Fox TV sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal, Bahçeli’ye partisinin seçim beyannamesinde EYT’lilerle ilgili maddeyi hatırlatarak, “U dönüşü yaptın” ifadeleriyle tepki gösterdi.

 

Portakal, şöyle konuştu:

 

 

“Devlet Bahçeli’nin lideri olduğu Milliyetçi Hareket Partisi hani derler ya tam bir U dönüş sergileri şu an. Neden diyeceksiniz, çünkü seçim beyannamesinde EYT için vaatler vardı. MHP emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının çözüleceğini vaat etmişti.”

 

‘SANKİ O CÜMLELERİ KENDİSİ SÖYLEMEDİ’

 

 

“Bugün gelinen noktada ise biliyorsunuz Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu hayır dedi yok hatta ‘Biz bunu politik hesaplarla yapmayacağız beni bu yola asla teşvik etmeyin seçimi kaybetsem de yokum’ dedi.

Sayın Bahçeli sanki o sözü söyleyen kendi değilmiş gibi cümleler kurdu.”