Farmasi – Yerli ve Milli Doğrudan Satış Şirketi

Farmasi – Yerli ve Milli Doğrudan Satış Şirketi
9 Haziran 2020 18:12

Farmasi yerli ve milli doğrudan satış şirketidir. Kendi sektöründe ülkemizde bir numara, dünyada ise 33’üncü sıradadır. Farmasi geniş ürün yelpazesi ile kişisel ve evinizin ihtiyaçlarını uygun fiyata karşılamayı başarıyor.

 

Farmasi’de ister müşteri olun kendi ihtiyaçlarınızı indirimli bir şekilde satın alın, isterseniz de bu işten para kazanmak için ürün satışı yapın. Tam zamanlı veya yarı zamanlı, dilediğiniz gibi çalışın. Çevrenizdeki kişileri üye olarak eklediğiniz zaman alışverişlerinden prim kazanın. Ürünlerini satmak için hiç zorlanmayacaksınız. Çünkü hemen hemen herkes artık Farmasi ürünlerini tanıdı ve Farmasi ürünlerine yoğun talepte bulunmaktadır.

Farmasi’yi popüler yapan yerli bir şirket olması değil, ürünlerinin kaliteli ve bitkisel olmasıdır. Ürün içeriklerinde insana ve doğaya veren hiçbir madde yoktur. Hammaddelerinin büyük çoğunluğunu kendi ürettiği için ve Avrupa’nın en büyük entegre fabrikasına sahip olduğu için kaliteli ürünleri çok uygun fiyatlarda satışa sunabilmektedir. İstanbul Çekmeköy’deki fabrikasından ürünlerini müşterilerine göndermektedir.

Fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için Farmasi üyelik formunu doldurabilir ve hemen sizde Farmasi üyesi olabilirsiniz. Farmasi’ye üye olduğunuzda sizden daha önce üye olan liderlerle ekip oluşturur, onlardan destek alırsınız. Böylelikle hızlı bir şekilde işi öğrenebilir ve kariyer yaparak aylık sabit gelirler kazanabilirsiniz.

 

Farmasi ürünlerini incelemek için Farmasi ürün incelemeleri bölümünü okuyabilirsiniz. Düzenli olarak ürün incelemelerinin videosu ve yazılı anlatımı eklenmektedir. Böylelikle bir ürün almak isterseniz veya Farmasi üyesi olduğunuzda satacağınız ürünün nelere fayda ettiğini, nasıl kullanıldığını detaylı olarak öğrenebilirsiniz. Ürünleri ne kadar çok iyi tanırsanız o kadar iyi satış yapar ve üye ekleyebilirsiniz.

 

Farmasi’de prim kazancı elde etmek için önce işin mantığını kavramanız gerekir. Farmasi’deki para dağıtım mantığı çok basittir. Siz Farmasi ürünlerini satın alır veya satarsınız, ay sonuna kadar oluşan ciro sizlere seviyenizi belli eder. Seviyenize göre de komisyon alırsınız. Yani ekibinizle birlikle yirmi bin TL ciro yaparsanız siz ve ekibiniz bu paranın %21’ini alırsınız. Seviyeler 500 TL %3 ile başlar, 18 bin TL %21 müdürlükte ilk aşamanın sonuna gelinir. Müdürlükten sonra yükseliş ise altınızdaki üyelerin müdür olmasıyla birlikte başlar ve Sultan ünvanına kadar devam eder. Şuan Türkiye birincisinin ortalama aylık kazancı 200bin TL’dir.

Farmasi‘de herkes eşit başlar ve kim daha çok çalışır, yenilikleri yakalar ve kendini geliştirse o kazanır. Ve bu kazancın bir sınırı yoktur. Kendinizi ne kadar geliştirebilirseniz o kadar geliştirirsiniz. Eğer sizin de bu tür bir işte çalışma düşünceniz varsa kesinlikle Farmasi’yi size öneririz.