Faizsiz Ev İçin Ne Yapmanız Gerekiyor?

Faizsiz Ev İçin Ne Yapmanız Gerekiyor?
3 Şubat 2020 10:15

Faizsiz tasarruf yöntemleri ile faizsiz ev almak ve faizsiz ev alırken de büyük bir yükün altına girmekten kurtulmak oldukça önemli. Günümüzde birçok insanın başvurduğu bu yöntemler, birikime dayalı sistemler olarak öne çıkıyor.

 

 

Birikme Dayalı Ev Sahibi Olma Yöntemi

Günümüzde bir aile için en zor ödeme, yok yere ödenen kiralar ve bir daha asla katkı sağlayamayacağınız kira gideridir. Kiracılar için en can sıkıcı ödeme de kira olarak bilinir. Zira kira giderinin ne size ne çevrenize bir yararı yok. Ay boyunca çalışıp, yeni aya girer girmez yaptığınız ödeme, maaşınızın da önemli bir kısmını henüz ayın başında giderilmiştir oluyor. Yıllarca kirada kalarak, belki de bir ev satın alabileceğiniz parayı boş yere ev sahibine ödüyorsunuz. Oysa birikim yaparak ev sahibi yapan sistemler mevcut.

Birikim ile Faizsiz Ev Sahibi Olmak

Katılacağınız, tamamen faizsiz ve birikime dayalı ev sahibi olma sistemi ile birlikte, bir anlamda faizsiz tasarruf yöntemleri de edinmiş olacaksınız. Örneğin, her ay düzenli olarak sabit bir ödeme yaparsanız, bu sistemin parçası olabiliyorsunuz. Her ay düzenli yapılan ödemeleriniz sistemde birikiyor ve toplu olarak giriş sağladığınız miktardan taksit taksit düşüyor. Üstelik belirlediğiniz ödeme planındaki miktar, evi teslim aldığınız tarihten sonra da taksitle ödenmeye devam ediyor. Bu yöntem ile ev sahibi olmanız hem çok kolay hem de tamamen faizsiz.

Faizsiz Tasarruf Yöntemleri Nelerdir?

Faizsiz Ev ve araba almak için faizsiz olarak ortaya çıkan yöntemler, belirli bir plan dahilinde yapılan işlemler ile ortaya çıkarlar. Tamamen size benzer ödeme gücü bulunan insanların bir araya gelmesi ile her ay sisteme belirli oranda ev ve araba almak için yeterli tutar aktarılır. Bu tutar üzerinden, daha önce sırası ile belirlenen bireyler ev ve araba sahibi yapılırlar. Bu işlemin ardından, kendileri kalan taksitlerini öderken, sizler sıranın size gelmesini bekleyerek ödeme yaparsınız. Tüm vadenin, en geç ortasında (Örneğin 60 ay için 30. ayda) ev ya da araba sahibi olabilirsiniz.

Tamamen Faizsiz Olması Gerçek Mi?

Faiz ile ilgili en ufak şüphe dahi bulundurmayan bu sistem sayesinde, yalnızca çalışacağınız kurum ile aranızda bir sözleşme ve bu sözleşmeye esas olarak çalışma bedeli ödüyorsunuz. Bir bankaya ödeyeceğiniz faize kıyasla, paranızın %90’ı cebinizde kalıyor ve evi gerçek bedeline oldukça yakın bir rakama satın alıyorsunuz. Tasarruf AŞ’nin Faizsiz tasarruf yöntemleri için en yakın şubesine giderek kendi planınızı kendiniz oluşturabilir ve ilgilendiğiniz firmanın gerçekten tamamen faizsiz olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Alıntı:

https://www.tasarruf.com.tr/faizsiz-ev-almak-icin-faizsiz-tasarruf-yontemleri/

https://www.tasarruf.com.tr/

https://www.tasarruf.com.tr/tasarrufla-ev-sahibi-olmak-faizsiz-ev-satin-alma/