‘Fahrettin Koca’ya ve açıkladığı tabloya duyulan güven bugün yok; tablodaki rakamlar inanırlılığını yitirdi’

‘Fahrettin Koca’ya ve açıkladığı tabloya duyulan güven bugün yok; tablodaki rakamlar inanırlılığını yitirdi’
3 Ağustos 2020 09:30

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ve açıkladığı tabloya duyulan güven bugün yok; tablodaki rakamlar TÜİK’in enflasyon rakamları gibi inanırlılığını yitirdi ABD’den sonra Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri de Mars’a araç gönderiyor, Hindistan sırada…

 

Fikret Bila / T24

Fotoğraf: REUTERS/Cagla Durak

 

Türkiye de Ayasofya’da yedi düvele “kılıç” gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanı kılıcı sağ eline alınca düşman titriyor, sol eline alınca dostlar rahatlıyor. Kılıcı bir sağ eline bir sol eline geçirdikçe dünya hop oturuyor hop kalkıyor. Varsın elalem Mars’a gitmek gibi boş işlerle uğraşsın, bizim Ayasofya’da dünyaya “ayar” vermek gibi önemli işlerimiz var.

Türkiye’de her şeyin hesabı siyasi getiri-götürü üzerinden yapılıyor.

Ayasofya bize kaç oy getirir, muhalefetten kaç oy götürür? Kılıç gösterirken oylarımız şahlanır mı? Muhalefet iyice köşeye sıkışır mı?

Atatürk’e lanet okursak, Atatürk düşmanlığıyla yanıp tutuşanlardan kaç oy daha alırız? Osmanlı hukukunu Cumhuriyet hukukunun üzerine çıkarırsak Fatih olur muyuz? Yeniden Osmanlı İmparatorluğu’na dönüşür müyüz? Üç kıtaya damga vurur muyuz? İstanbul’u yeniden fethetmiş sayılır mıyız? Bu “kahramanlık” bizi iktidarda tutar mı?

 

Yazının tamamını okumak için tıklayın:

https://t24.com.tr/yazarlar/fikret-bila/salginla-mucadele-edin,27564