‘Eyy, Çankaya Belediye Başkanı; sen neyin kafasını yaşıyorsun?’

‘Eyy, Çankaya Belediye Başkanı; sen neyin kafasını yaşıyorsun?’
20 Kasım 2017 15:25

EYY, ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI; SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN? KİMİN ADAMI SIN? GENEL BAŞKANININ; “HAK, HUKUK, ADALET” YÜRÜYÜŞÜNÜ UNUTUP, MİLLETİN İRADESİNİ GASP EDENLERLE SIKICA ve HASRETLE SARILMAYI, “ORTAK AKIL”mı ZANNEDİYOR SUN? YUH OLSUN SANA. DERHAL İSTİFA ET

 

 

GÖKTÜRK TUNÇTÜRK / Haber 2000

 

 

Çankaya Belediye Başkanı, Tuncelili Alper Taşdelen, sen; Demokrasiyi, Ankaralıların iradesini gasp edenlerle, milletin namusunu çöpe atanlarla sıkıca, hasretle sarılmayı “ortak akıl ve nezaket mi sanıyorsun?”. Yuh olsun sana.. Genel Başkanın Kılçdaroğlu ve arkadaşlarının yüzlerce kilometre katettiği, “Adalet ve Demokrasi” yürüyüşünü ne çabuk unuttun?

 

 

Bu ziyaret ve hasretle kucaklaşma özellikle CHP’li tabanda büyük tepkilerle karşılandı..

Alper Taşdelen’de; tepkiler üzerine bir tivit atarak, kendini şöyle savundu;

 

 

“Ankara kavgadan bıktı, kavga Gökçek üslubu idi, Kenti yöneten bizler ortak aklı işletebilmeliyiz, nezaketi ve samimiyeti ne kadar unutmuşuz?”

 

 

Ehh, artık bu Taşdelen’e hak ettiği cevabı; Demokrasi, Millet iradesi ve Hukuk adına vermek vacip oldu..

Tuncelli Alper Taşdelen öncelikle şunu vurgulamak lazım ki; senin Belediye Başkanı adayı gösterilmen büyük bir hata idi.

Vallahi, partisini koltuk uğruna satıp, ihanet eden ve bu yolla CHP’ye Büyükşehir seçimini kaybettiren babana da çok, çok çekmişsin.. Sende hemen partini ve ilkelerini ani bir manevra ile sattın.

 

 

Eyy Taşdelen; sen neyin kafasını yaşıyorsun, kimin adamısın?

 

 

Sen; Genel Başkanın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu yaşına rağmen o sıcaklarda, “Hak- Hukuk- Adalet, Demokrasi ve Millet iradesi” adına yüzlerce kilometrece yolları yürümesini, ayak tırnağının düşmesini ne çabuk unuttun?

Yoksa sende; AKP gibi “yürüdü de ne oldu?” gibi mi düşünüyorsun?

Sana sorsam; “Sandıktan çıkan OY nedir?” diye, dersin ki; “Milletin namusudur”.. İşte bak; milletin namusunu hiçe sayıp, çöp kutusuna attılar

Sana sorsam; “seni kim oturttu bu koltuğa?”, dersin ki; “Milletin, Çankayalıların iradesi”.. İşte bak; halkın bu iradesini resmen gasp ettiler.

 

 

Melih Gökçek’te hangi partili olursa olsun, Ankaralılardan aldığı 1 milyon 453 Bin oy, hiçbir hukuki ve gerekçesi olmadan, milletin iradesinin resmen gasp edilmesi sonucu zorla istifa ettirilmiştir.

İşte, Genel Başkanın bu tür adaletsiliz ve Demokrasi gaspını millete ve dünyaya duyurmak için o sıcaklarda atleti ile yürüdü.

Sana soruyorum; “1 milyon 453 Bin mi büyük, yoksa 104 mü?..

Tabi ki; “1 milyon 453” diyeceksin.

 

 

Ama bak, cumhuriyetin Başkenti Ankara, şimdi 104 OY ile seçilen birisi tarafından yönetiliyor..

Bu 104 OY alan Başkan aynı zamanda Yüzbinlerce OY almış sanada hükmediyor ve yönetiyor.

Bu mu Demokrasi, bu mu Miletin iradesine saygı, bu mu Adalet? Söyle bakalım?

 

 

Şimdi sen bu akıl ile ortakmı sın, bu akıl ile ortaklık mı arıyorsun?

Yerelde bu adaletsizliğe, demokrasinin gasp edilmesine karşı mücadele vermen gerekirken, sen gidip; 104 oy ile Ankara’yı yöneten başkana sıkıca sarılıp kutluyorsun, akılda ortaklık istiyorsun..

 

 

Yoksa senin de korktuğun birşeyler mi var?

Sen partinin ilkelerini ve düşüncelerini bilmiyormusun?

Bu ziyaretin ve hasretle sarılmanın adı nezaket değil, rezalettir..

Ayrıca; sen çalışıp, Çankaya’yı güzelleştirdin de Gökçek’mi sana mani oldu?

Öte yandan; seninle Gökçek’in kavgasına hiç tanık olmadık.

Evet, Taşdelen; sen milletin iradesinin gaspına “Hayırlı olsun” ziyaretini yapmakla millete, Ankaralılara ve partinin ilkelerine açıkça ihanet ettin.

Eğer sana demokrasi ve millet iradesi adına OY veren Çankayalılara saygın var ise derhal partinden istifa et ve sende mecliste kendini oylat.

Ve şunu da sana son satırla ileteyim.. Ne millet ne de hakka, hukuka, iradeye inanlar; ne nezaketi, ne de samiyeti unutmadı..

Samimiyeti, nezaket maskesi ile unutan sensin

 

http://www.haber2000.com/eyy-cankaya-belediye-baskani-sen-neyin-kafasini-yasiyorsun-kimin-adami-sin-genel-baskaninin-hak-hukuk-adalet-yuruyusunu-unutup-milletin-iradesini-gasp-edenlerle-sikica-ve-hasretle-sarilmayi-ortak-akilmi-zannediyor-sun-yuh-olsun-sana-derhal-istifa-et-16236.html