Eyüp’te molotoflu saldırı

Eyüp’te molotoflu saldırı
16 Ağustos 2017 08:42

Eyüp’te yüzleri maskeli bir grup tarafından markete molotofkokteyli saldırı düzenlendi. Kapısı alev alan markette mahsur kalan çalışanları çevredeki vatandaşlar kurtardı.

 

 

DHA

Olay Eyüp, Güzeltepe Mahallesi Üçtepe Sokak’ta saat 21.10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yüzleri maskeli 5 kişi, bir markete molotofkokteyli attı. Saldırganlar yaya olarak kaçarken, marketin kapısı alev aldı. Çalışanlarda kendilerini korumak için marketin arka bölümüne kaçtı. Mahsur kalan market çalışanlarını çevredeki vatandaşlar alevleri söndürdükten sonra dışarı çıkarttı.

Vatandaşlar durumu hemen itfiaye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine zırhlı araçlarla gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, itfaiye ekipleri de marketin kapısında soğutma çalışması yaptı.

 

 

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

 

 

Olayın meydana geldiği anlar, marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde marketin kasa bölümünde oturan kadın çalışan bir anda ayağa kalkarak geriye doğru kaçıyor. Bu sırada marketin kapalı olan kapısı molotofkokteyli atıldıktan sonra alev alev yanmaya başlıyor. Olayın gerçekleştiği sırada içeride müşteri bulunmadığı öğrenilirken, herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Markette maddi hasar meydana geldi. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.