Express Kurye Ne İşe Yarar?

Express Kurye Ne İşe Yarar?
19 Temmuz 2019 13:32

Express kurye motorlu kuryeler aracılığı ile sağlanan hizmetlere verilen addır. Express kurye standart kurye servislerine kıyasla çok daha hızlı bir biçimde hizmet vermektedir. Aynı zamanda express kuryeler haftanın her günü her saatte hizmet sağlayabilmektedirler. Ancak express kurye hizmeti almak isteyenlerin fiyatlar konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Express kurye hizmetleri standart kurye hizmetlerine göre daha pahalı olabilmektedirler. Bildiğiniz üzere, standart bir kurye dağıtım esnasında birçok adrese uğrayabilmekte ve bu yüzden daha yavaş hizmet sunabilmektedir. Ancak express kurye size özel hizmet vereceği için istediğiniz saat ve tarihte gönderinize ulaşabilme imkanınız vardır.  Aynı zamanda express kurye sayesinde gönderileriniz trafik engeline takılmayacağı için herhangi bir gecikme durumu görülmemektedir.

 

 

Express Kurye Nasıl Hizmet Verir?

 

Express kurye hizmetinden yararlanabilmek için öncelikle gönderi talebinde bulunmanız gerekmektedir. Gönderi talebi oluşturduktan sonra yollayacağınız evrak ve paketler evinizden alınır ve dağıtım için yola çıkar. Bu aşamada teslimat şartları ve koşulları hakkında kurye ve kullanıcı arasındaki güveni sağlayabilmek için sözleşme imzalanmaktadır. Daha önce de belirttiğimiz gibi dağıtım motor aracılığı ile gerçekleştiği için en fazla 2 saat içerisinde teslim işlemi tamamlanmış olacaktır. Daha yakın bir adrese gönderim yapacaksanız yolda geçen süre daha da kısalabilmektedir. Express kurye dağıtımlarında herhangi bir ekstrem durum ortaya çıkmadığı sürece gecikme yaşanmamaktadır.

 

Express Kurye Güvenli midir ?

 

Express kurye uygulamaları standart kurye uygulamaları kadar güvenlidir. Gönderinizin durumunu takip edebilir ve güncel durumu hakkında anlık haberler alabilirsiniz. Aynı zamanda sözleşme sistemi ile hizmet sağlandığı için gönderinizin başına bir şey gelmesi durumunda tüm hasar ve zarar şirket tarafından karşılanmaktadır. Buna ek olarak, gönderinizin belirtilen tarih ve saatte karşı tarafa ulaşacağı da sözleşme ile garanti altına alınmaktadır. Bu açıdan değerlendirildiğinde ekspres kuryenin diğer kurye hizmetlerine oranla çok daha güvenli olduğunu söylemek mümkündür. Ekspres kurye hizmetleri ve prosedürleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bizimle iletişime geçerek destek alabilirler. Express kurye hizmetlerimiz esnasında teknolojinin son avantajlarından yararlanarak kalite standartları dahilinde hizmet vermekteyiz.

Ayrıca Temkurye olarak size daha kolay bir hizmet sunarak Apple ve Google Play Marketlerinden Uygulamalarımızı indirebilirsiniz. .

 

https://apps.apple.com/tr/app/tem-kurye/id1460129820?l=tr

https://play.google.com/store/apps/details?id=kurye.moto.istanbul.temkurye_musteri_uygulamasi

http://www.temkurye.com/hizmetler/ekspres-kurye

 

interaktifplus ( Pozitif İnternet Çözümleri )