Evlerde Perdeleri Asmanın En Kolay Yolu Nedir?

Evlerde Perdeleri Asmanın En Kolay Yolu Nedir?
24 Ekim 2020 10:23

Ev, ofis, iş yeri ya da benzer alanlarda, pencerelerin bir tür takımı olarak anılan perdeleri asmak gerektiğinde duvarda monteli şekilde geleneksel raylı sistemler olarak perdeler kullanılmaktadır. Ancak düz, plastik ve hiçbir şekilde kullanıcı dostu olmayan bu perde raylarının son yıllarda askıya alındığı, daha yenilikçi ve pratik çözümlerin ön plana çıktığı da bilinen bir gerçektir. Bu alan ile ilgili olarak eksiklik ve ihtiyaçlar hesaplanarak doğru bir korniş olarak günümüzde perde korniş yeni nesil sistemlerle beraber değiştirildi.

 

Yepyeni kaliteli çözümlerle beraber Slimflex ile yapı ürünleri olarak alüminyum perde raylarından faydalanabilirsiniz. Türkiye’nin markası olmasıyla beraber Gebze’de üretimi yapılan bu marka, günümüz şartları içerisinde sadece yurtiçinde değil 32 ülkede de ihracat gerçekleştirerek Türkiye’nin önemli markalarından biri olarak tüm dünyada hizmet vermektedir.

Yeni nesil korniş sistemi olarak bilinen Slimflex korniş sistemleri, kendi başına kartonpiyer görünümü takımıyla gelir ve perde raylarını içerdiği için hiçbir şekilde açıkta kalan kornişlerin kötü görüntü oluşturmasına izin vermez. Perdelerin bu yeni nesil korniş sisteminde daha basit ve kolay şekilde açılması, kapanmasını sağlayan, sessiz bir perde kullanımı imkanı sunan özellikleri bulunur. Dilediğiniz her zaman korniş veya panoyu odanızın rengine göre uyumlu şekilde boyamanız da mümkün olmaktadır.

Bu yeni nesil kornişlerin amacı, dilediğiniz her zaman perdeleri asma konusunda kolaylaştırıcı etkenden yararlanarak en konforlu şekilde tavan ya da pencere üstü monte edilen ürünü direkt olarak düzgün bir şekilde perdeye asmanız olacaktır. Pencere çeşitleri fark etmeksizin; seri düz, köşe ya da yay pencere alanların tamamında konforlu olan yeni nesil korniş sistemi kullanılabilir.

 

Kullanımı Kolay, Pratik ve Estetik Görünüm İçin Slimflex

 

Slimfex içeriğinde bulundurduğu ray ile güçlü tırnaklara sahip ve perdeleriniz ağır bile olsa çok rahatlıkla taşır. PVC ve alüminyum kornişlerle beraber çok rahat kullanım imkânı sağlar. Bunlarla beraber dilediğiniz her zaman kolay perde kullanarak, siz de asma kiti perde modelleriyle beraber perdeyi ister ortadan isterseniz baştan asabilir olmaktasınız. Bu da sizlere zorluk çıkarmadan dilediğiniz her zaman perdeleri çıkarma ya da takma konusunda yardımcı aparat olarak kolaylık sağlar.

Perdeleri asmak korkulu rüyanız olmasından çıkacak, artık çok rahat şekilde siz de korniş (aleminyum korniş sayfası) sistemiyle beraber geleneksel kornişlerden kurtulacaksınız. Kolay taşınır ve monte edilir bu ürünlerle beraber hiçbir şekilde zahmete girmeden, perdeyi nerden asmak isterseniz oradan asabileceksiniz. Daha kolay ve basit şekilde perde asmanın konforuyla karşılaşacağınız, ortadan perde asmanın ya da perdeyi istediğiniz her yerden asabilmenin konforuna anında ulaşın.

Perdelerinizin yükünü taşımayan plastik kornişlerden sıkıldıysanız eğer siz de bu alüminyum perde sistemleriyle rahat perde asmanın tadını çıkartın. Perdeleri asarken de, hiçbir şekilde perdeyi siz taşımadan, perdenin sağına ve soluna doğru 3 diş takarak tüm yükü kornişe taşıtabilirsiniz. Perde takarken omzunuzun, belinizin ya da kollarınızın yorulmasına izin vermeyeceksiniz.