Evform‘dan Dev Organizasyon: Sanal Mobilya Fuarı

Evform‘dan Dev Organizasyon: Sanal Mobilya Fuarı
15 Kasım 2020 13:33

Evform, Türkiye’de bir ilk yaparak sanal mobilya fuarı hazırladı. 110 dan fazla mobilya bayisi ve üreticilerin fuara katılımı olacak. Günümüzde İnternetten mobilya satışının güvenli bir şekilde olabileceğini Evform göstermiş oldu. Ayrıca Evform sanal mobilya fuarı , yeni çıkacak ürünleri de ilk kez tanıtımını yapacak. Fuarda ki kampanyadan dolayı ihtiyacınız olan ürünleri piyasa değerinden daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

 

Kalitenin Hesaplı Adı Evform

 

Evform ilk satışını 2009 yılında elektronik ürün ile yapmıştır. Firmanın kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlı oluşu sebebiyle müşteri memnuniyetini kazanmıştır. 2015 yılında Türkiye’nin her yerine ulaşmasını sağladıkları internet mağazasını açmış, çok fazla kategoride birden fazla ürün çeşitleriyle, kullanıcılarına hizmet vermektedir. Firma ev modasını güncel tutarak ve kaliteli ürünler üreterek tercih haline geliyor. Müşteri memnuniyet sebebi, Evform firmasının kalitenin hesaplı adı olarak bilinmesidir.

 

Evform ‘da neler bulabilirsiniz

 

Evform, adında da geçtiği gibi, ev için olan tüm ürünleri bulmak mümkündür. Bunlardan bahsedecek olursak; mutfak, oturma odası, yatak odası, yemek odası, çalışma odası, dekorasyon, banyo, ev elektroniği ve kişisel bakım gibi bölümler vardır. Evform masa sandalye  takımları konusunda da çok çeşitliliğe sahiptir. Kendi içlerinde belli kategorilere de ayrılıyor. Ürünlerin hem kaliteli olması, hem de uygun fiyatta oluşu müşterilerin firmaya devamlılığını sağlıyor. İnternetten siparişini vereceğiniz ürünlerin müşterilere sorunsuz bir şekilde geliyor bu da firmaya olan güvenin artmasına sebebiyet veriyor.

 

Evform Memnuniyeti

 

İnternetten hiç mobilya alınır mı endişesini kıran Evform müşterilerinin geneli, aradıkları ürünlerin kaliteli ürünlere göre bütçeleri için gayet uygun olduğunu söylüyor. Web sayfalarında bulundurdukları Evform yorum köşesinde bunu görmek mümkün. Evform, hızlı kargosu ile seçtiğiniz ürünlerin kısa zamanda yanınıza ulaşmasını sağlayacak. SSL seltifikalı güvenlik sistemi sayesinde, güvenli bir alışveriş yapmanız mümkün hale getiriyor. Eğer aldığınız ürünlerde sorun yaşarsanız, Evform size 7 güne kadar kolayca iade ve değişim sunmaktadır. Müşterilerin isteklerine göre ödeme seçenekleri de mevcuttur. İsterseniz kapıda ödemeyi seçebilirsiniz. Ve ya kartla ödeme seçeneğini ile alışverişinizi tercih ettiğiniz ödeme şekliyle yapmanız mümkündür. Yenilemek istediğiniz eşyalarınız veya yeni eviniz için eşya bakıyorsanız, uygun fiyatlarla kaliteli eşyaları Evfrom’da bulabilirsiniz.