Evden Eve Nakliyatta Dikkat Edilecek Hususlar

Evden Eve Nakliyatta Dikkat Edilecek Hususlar
21 Ekim 2019 10:26

Evden eve nakliyat işleri sürekli yapılan işler değildir. Bir evin yıllar içinde taşınma sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bu nedenle evden eve nakliyat hizmetinin alınması esnasında taşınacak kişinin dikkatli bir seçim yapması gerekir, en basitinden işinin ehli olmayan firmaya bu işi vermek piyango oynamaktadır. Deneyimsiz firmalar eşyalarınızın güvenliğinden çok parayı ve günü kurtarmayı düşünebilirler. O yüzden size çok uygun fiyata nakliyat hizmeti vereceklerini taahhüt edebilirler. Çoğunun taşıma araçları dahi kiralık olarak alınmakta ve iş teslimi sonrası araç sahibine geri verilmektedir. Tüm ucuza nakliyat hizmetini veren firmalar kötüdür diyemeyiz ama yine de işi sağlam kazığa bağlamakta yarar var. Bu makalede de Evden Eve Nakliyatta Dikkat Edilecek Hususlar üzerinde duracağız.

 

Evden Eve Nakliyat firmaları işimizi kolaylaştırıyor

 

Evden eve nakliyat firmaları hayatımızı kolaylaştırmışlardır, ancak profesyonel olarak bu işi yapanlardan söz ediyoruz. Bu firmalar sayesinde taşınma işlemleri zahmetli olmaktan çıkmıştır. Profesyonel şirketlerin bu işi yaparken, kendilerine has, yılların bilgi ve deneyimi sonucunda geliştirdikleri çok pratik yöntemleri vardır. İstediğiniz zaman aralığında taşınma hizmetini sorunsuz gerçekleştirmekte uzmandırlar. Kalifiye elemanları, modern nakliye araçları, navigasyon sistemleri, uzman demontaj ve montaj ekipleri, profesyonel ambalaj hizmeti, depo hizmetleri ve çözüm odaklı çalışan müşteri temsilcileri vardır. Bu tür firmalar asla adlarının lekelenmesini istemezler, müşterinin memnun olmasını esas aldıkları gibi, fahiş fiyatlarla da bu işi yapmazlar. Ancak takdir edersiniz ki, profesyonel hizmetin ücreti de biraz daha fazla olabilir. Ama bu noktada size düşen görev profesyonel firmayı tespit etmektir. Pekiyi bunu nasıl yapabilirsiniz? Bunun cevabı basit. O firma ile ilgili internette araştırmalar yapmak zamanınızı almaz. Bu firmalar hakkında şikayette bulunan var mı? Eğer varsa o firmadan uzak durmanız hayrınıza olacaktır, en azından biz size bunu tavsiye ederiz. Eşyalarınıza zarar gelmesini her halükarda istemezsiniz önceliğiniz ucuzluk değil sorunsuz ve güvenli nakliyat hizmeti almak olsun.

 

 

 

Nakliyat İşinde Asla Ucuza Kaçmayın

 

Ucuz etin yahnisi misali ucuzluk özensizlik ve düzensizliktir. Uzun yıllar yaşamınızı kolaylaştıran ve yaşam konforunuzu idame ettiren, değerli ev eşyalarınızı, akıbeti belli olmayan maceralara atmak yerine bu işin ehli firmalara teslim etmeniz daha iyidir! Unutmayın ki ucuz hizmet kötü hizmet anlamına gelebilir. Eşyaların de-montaji taşınması ve montaj hizmetlerini profesyonel kadrolardan/ şirketlerden alırsanız bu süreci çok rahat atlatabilirsiniz. Ucuz hizmetten iyi bir işçilik ve kaliteli bir ambalaj hizmeti beklemek biraz ütopik bir yaklaşım olabilir. Özellikle şehirler arası ev taşıyacaksanız bu konuyu bir kere daha düşünün.

 

Sektör Canlı iken Nakliyat Pahalı Olabilir

 

Sektörde dalgalanma ve iş yoğunluğunun fazla olduğu dönemlerde, mecbur değilseniz taşınmayın. Sakin dönemi bekleyin. Bu dönemlerde iş yoğunluğu fazla olduğundan dolayı nakliyat hizmet ücretleri de artar. Genelde yaz aylarında bu yoğunluk fazla olur.

 

Daha Önce Nakliyat Hizmeti Almış Eş Dost Konu Komşudan Destek Alın

 

Taşınma işi uzun yorucu ve zahmetli bir iştir, fakat profesyonel nakliyat firmaları için değil! Onların işi budur, bunu yaparak ekmeklerini kazanırlar. Dolayısıyla nakliyat hareketliliği olmadığı zamanlar onlar için sıkıntıdır. Tıpkı dünyadaki hiç kimsenin hastalanmaması durumunda, doktorların hastalanacağı gibi… Bu biraz espritüel bir yaklaşım oldu ama, nakliyat sizin açınızdan ciddi bir iştir. Eşyalarınız, belki anne babadan kalan, hatıraları olan manevi değeri yüksek olan eşyalarınız, itinalı bir şekilde ve kötü sürprizlere yer vermeyecek şekilde paketlenerek taşınmalı, korunmalı ve yerinde monte edilmeli. Hem de sizin istediğiniz zamanda ve sizin istediğiniz yerde… Bu deneyimi daha önce yaşayan arkadaşlarınız komşularınız sizden daha fazla tecrübe sahibi olabilirler. Onları dinleyin ve dikkate alın.

 

Nakliyat Hizmeti almadan önce bir sözleşme imzalayacaksınız

 

Evet, bu sözleşme maddelerini iyice okuduktan sonra imzalayın. İmzanız, evden eve nakliyat işi ile ilgili olarak yazılı olanları kabul ettiğinizi gösterir. O nedenle sözleşmede ne var ne yok bilmeniz gerekir. Eşyalarınız sigortalı olarak taşınmalıdır. Sadece sözlü olarak “ Bizden iyisi yoktur! En iyi biz yaparız ve zararınızı biz karşılarız!” şeklindeki beyanları yazılı olarak görmekte ısrar edin ki, bir sorun meydana geldiğinde hakkınızı arayabilesiniz.
Tanıtım

Eğer sizde sakarya’daki evden eve nakliyat firmalarını arıyorsanız, buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul evden eve nakliyatçılarını arayanlar ise yandaki linkten ilgili firmalara ulaşabilirler.