Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Evden Eve Nakliyat Hizmetleri
17 Aralık 2018 13:39

Taşınmak artık gelişmiş nakliyat firmaları ile zor bir iş değil zevkli bir iş haline dönüşmektedir. Evden eve en güvenilir ve hızlı bir taşıma hizmeti verme güvencesi ile hizmet sunmaktayız. Müşterilerimizin memnuniyeti temel prensibimiz olur iken onların eşyalarının zarar görmemesi ve tam zamanında adrese teslim edilmesi birinci önceliğimiz olarak hizmet politikamızdır. Bu hizmeti en uygun fiyatlara sunarak tercih edilirliğimizi arttırırken bizi evden eve nakliyat işlemlerinde bizi seçen müşterilerimizin almış oldukları kaliteli ve güvenilir hizmeti bu kadar cüzi bir fiyata sağlamamıza şaşırıp memnun olmaktadırlar. Bizse müşterilerimizi memnun edebilmenin mutluluğuyla sektörde doğru adımlar ile ilerlemekteyiz.

 

 

Müşterilerimiz bize geldiklerinden çok taşıma işlemlerinin ve eşyaların paketlenmesinin onların ambalajlanmasının zorluğundan söz ederler. Biz nakliyat firması olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerden söz edince ve  onlar için hazırladığımız farklı alternatifleri sununca nakliyat işlemlerinde profesyonel çalıştığımızı görmektedirler. Firmamız farklı hizmetler de sunmaktadır. Bu hizmetler şu şekildedir: Ofis taşıma,  beyaz eşya montajı, asansörlü nakliyat,  kutulama & eşyaları paketleme, ambalajlama, sigortalı nakliyat, evden eve nakliyat, uzman elemanlar, şehirlerarası nakliyat, asansörlü taşıma, güvenli nakliyat hizmetlerinden yararlanmak amacıyla evden eve nakliyat firmamızı aramanız yeterli olmaktadır. Nakliyat Firması olarak şehir içi nakliyat hizmetimizde müşterilerin istekleri doğrultusunda ekstra cüzi bir ücret karşılığı nakliyat hizmeti sunmaktayız. Bu hizmet ile eşyalarınızı sigortalatıp ekstra güvence altında tutabilirsiniz. Şehirlerarası nakliyat hizmetimizde ise yapacağımız sigortalama işlemlerini bütün nakliyat çeşitlerimiz için asansörlü nakliyat olarak biz üstlenmekteyiz. Bu sebepten sigorta hizmeti için ekstra ücret talep edilmemektedir.

 

Şehirlerarası nakliyat hizmetimizi ise Türkiye’nin her bir yanına yapılmaktadır. Siz taşınmak istediğiniz şehri iletin biz ise bütün kalite ve güvenli hizmet garantisi kapsamı ile nakliyat işlemlerinizi gerçekleştirelim. Aklınızda takılan tüm soruları cevaplayarak kafanız rahat bir biçimde şehirler arası nakliyat işleminizi yapmanızı sağlamaktayız. Sunmuş olduğumuz hizmet seçenekleri ile Müşterilerimize iş yükü asla bırakmadan nakliyat işlemlerini sunmaktayız. Firma olarak müşterilerimizin üzerindeki iş ve stres zorluğunu minimalize ederek nakliyat sektöründe devrim yaratmış bir vaziyette hizmet vermekteyiz. Nakliyat işlemlerinde eşyalarınıza hiçbir şekilde zarar gelmeyeceği güvencesini vermekteyiz.