Eskişehir’i karıştıran tören: Devlet desteği ile seçim propagandası

Eskişehir’i karıştıran tören: Devlet desteği ile seçim propagandası
22 Ocak 2019 13:33

AKP’nin Eskişehir, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Volkan Doğan’ın, Eskişehir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın katkıları ile döşenen kilit taşla seçim propagandası yapması tepki topladı.

 

 

Kemal Atlan / Sözcü

 

AKP Tanıtım Medya Başkanlığından yapılan açıklamada AKP Odunpazarı Belediye Başkan adayı Volkan Doğan’ın, AKP İlçe Başkanı olduğu dönemdeki girişimleriyle, Odunpazarı’nda belediyenin yıllardır ihmal ettiği mahallelere, Valilik tarafından kilit taş döşenmesine başlanıldığı duyuruldu.,

 

Bültene ilişkin görselde de AKP’li Doğan’ın, ayağına geçirdiği çizmelerle kilit taşını bizzat kendisinin döşemesi yer aldı.

 

 

Volkan Doğan tarafından yapılan açıklamada ise “5 yıllık zaman zarfında Odunpazarı Belediyesi’ne bu sıkıntılar iletildi, biz de ilçe başkanlığımızda Belediye Başkanı Kazım Kurt’a bu sorunları ilettik. Ancak birçok mahallemiz ihmal edildi, mağdur edildi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Valiliğimize, milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu daha bir başlangıç. Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı adayı olarak söz veriyoruz. İnşallah, 1 Nisan’dan itibaren Odunpazarı’nın tüm sokakları pırıl pırıl olacak ve vatandaşlarımızın hiçbirinden asfalt ve kaldırım parası alınmayacak.” denildi.