Eski futbolcular onun adını verdi! Fenerbahçe’ye yönelik operasyonun kilit ismiydi

Eski futbolcular onun adını verdi! Fenerbahçe’ye yönelik operasyonun kilit ismiydi
16 Aralık 2017 08:21

İstanbul’da birçok büyük kulüpte forma giyen milli futbolcuların FETÖ imamlığını Ali Şenel’in yaptığı iddia edildi. Örgütün eğitim kurumlarında yöneticilik yapan firari Ali Şenel’in Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yönelik yapılan ‘Şike’ operasyonunda da etkin rol oynadığı öne sürüldü.

 

 

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ üyesi futbolculara yönelik operasyon düzenledi. Soruşturma kapsamında, eski milli kaleci Ömer Çatkıç, Fenerbahçe ve Başakşehirspor’un başarılı defans oyuncusu Bekir İrtegün ve gol kralı milli oyuncu Zafer Biryol gözaltına alındı.

 

 

Habertürk Gazetesi’nden Nihat Uludağ’ın haberine göre; Bank Asya’ya 1 milyon dolar yatırdığı iddiasıyla Çatkıç tutuklandı. “ByLock” kullanıcısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve FETÖ’nün spor yapılanmasıyla ilgili tüm bildiklerini soruşturma savcısına anlatan İrtegün serbest bırakıldı. İrtegün’ün FETÖ’nün spor imamıyla ilgili çok önemli bilgileri soruşturma savcısına verdiği öğrenildi. ByLock kullanıcısı olduğu ve Bank Asya’ya 800 bin TL para yatırdığı ileri sürülen Biryol da cezaevine gönderildi.

 

 

FİRARİ ŞENEL HER YERDE ARANIYOR

 

 

Polis, İstanbul, Afyon ve Çorum’da düzenlediği operasyonlarda Ali Şenel’i bulamadı. 2 çocuğunu ve ailesini bırakarak kayıplara karışan Ali Şenel her yerde aranıyor.