Eski Foça Otelleri ile Huzurlu Tatil

Eski Foça Otelleri ile Huzurlu Tatil
2 Mayıs 2019 14:54

Mavi bayrak ve ince kumlu plajları, masmavi deniziyle görenleri kendine hayran bırakan Foça, bugün pek çok yerli ve yabancı turistin uğrak yerleri arasında yer alıyor. İzmir’in en kuzeyinde yer alan bu sahil kasabası, sakinliği ve kendine has doğasıyla ziyaretçilerine eşsiz güzellikler sunuyor. Tüm bunların yanı sıra zengin mimari yapıları, tarihsel mekanları, doğal tabiat parkları ve damakta iz bırakan lezzetleri ile ziyaretçilerini bekliyor. Bu anlamda Eski Foça Otelleri ile huzurlu tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

 

Foça Konaklama Seçenekleri

 

Çok fazla konaklama alternatifine sahip olan bu bölgede, konaklayabileceğiniz pek çok otel, pansiyon ve butik oteller bulunuyor. Bu denli konaklama seçeneğinin olduğu bölgede doğru bir karar vermek için dikkat etmeniz gerekenler lokasyon, yemek hizmeti, konaklama hizmeti gibi konularda size avantaj sağlayacak kriterlerdir. Bu kriterleri temel alarak gerçekleştireceğiniz bir Foça tatili sizler için mükemmel hale dönüşebilir. Foça Otel 1887 oteli denize, merkeze ve gezip görülmesi gereken yerlere olan yakınlığı ve lezzetleri yöresel yemekleri ile sizin için güzel bir seçenek olabilir.

Huzurun Adresi: Foça

 

Foça, gerek bozulmayan tarihsel dokusu gerekse uluslararası üne sahip plajları ile adeta bir cennettir. Özellikle Athena Tapınağı, Yel Değirmenleri, Siren Kayalıkları, Orak Adası, İncir Adası Kutsal Alanı, Antik Tiyatro, Beş Kapılar, Kybele Kutsal Alanı ve Muhteşem Kent surları ile oldukça turist çeken bir bölge olma özelliği gösteriyor. İzmir’in güzide sahil kasabalarından biri olan Foça ilçesi, huzurlu bir tatil tecrübesi yaşamanız ve güzel hatıralar biriktirmeniz için pek çok olanağa sahiptir. Sizler de Foça’ya gelerek ve Foça Otel 1887 otelde konaklayarak bu bölgenin tüm imkanlarından yararlanabilir, huzurlu bir tatil gerçekleştirebilirsiniz.

 

Yöresel Ege Lezzetleri

 

Yöresel İzmir ve Ege lezzetlerinin hakim olduğu bölgelerden biri olan Foça, sizin için huzurlu bir tatilin adresi olabilir. Bu bölgede yoğurtlu balıktan ebegümeciye, balık ve salata mezelerinden otlu yemeklere, kadar pek çok yöresel lezzeti tadabilirsiniz. Bunun yanı sıra bölgede yer alan yerel lokantalar ve sahil restoranları bu lezzetleri deneyimleyebileceğiniz yerlerdir.