Eşini pompalı tüfekle, 7 aylık kızını ayaklarıyla ezerek öldürdü!

Eşini pompalı tüfekle, 7 aylık kızını ayaklarıyla ezerek öldürdü!
9 Mart 2014 20:16

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde cinnet getirdiği öne sürülen 42 yaşındaki Bayram Ergen, eşi 35 yaşındaki Birgül Ergen’i pompalı tüfekle öldürdükten sonra 7 aylık kızı Elif Beyza’yı da ayaklarıyla ezerek öldürdü.

 

Fethiye’nin Çatalarık Mahallesi 1331 Sokak’taki olay, bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Sezonluk turizm işçisi olarak çalışan ve kış sezonunu evinde geçiren Bayram Ergen, henüz bilinmeyen nedenden dolayı cinnet getirdi. Ergen, pompalı tüfekle eşi Birgül Ergen’e tek el ateş etti. Kaçmaya çalışırken göğsünün sol kısmına isabet alan Birgül Ergen, evin giriş kapısının önüne yığılarak yaşamını yitirdi.

 

BEBEĞİNİ AYAKLARIYLA EZDİ

.

.

Bayram Ergen daha sonra tek çocuğu olan henüz 7 aylık Elif Beyza Ergen’i öldürmek istedi. Bayram Ergen iddiaya göre minik bebeği ayaklarıyla ezdikten sonra evden ayrıldı. Ağır yaralanan Elif Beyza, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi. Buradaki müdahaleye rağmen Elif Beyza kurtarılmadı.

 

Bayram Ergen ise bir süre sonra polis ekiplerine teslim olurken, anne ve kızın cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

‘SAKİN BİRİYDİ’

 

Konuya ilişkin bilgi veren Çatalarık Mahallesi Muhtarı Hasan Kuşkonmaz, daha önceden tanıdığı Bayram Ergen’in sakin bir kişi olduğunu söyledi. Eşiyle çok fazla kavga etmediğini anlatan Kuşkonmaz, “Evde yatalak babası vardı. Eşiyle birlikte ona bakıyorlardı. Kavgacı biri değildi. Nasıl böyle bir şey yaptı anlam veremedik. Bu bebeği dünyaya getirmek için çok beklemişler ve uğraş vermişler. Yaklaşık 10 yıl çocukları olmamış. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Babasını Marmaris’teki kardeşinin yanına göndereceğiz” diye konuştu.