Esenyurt Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir?

Esenyurt Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir?
11 Temmuz 2018 16:22

Eski yöntemler kullanıp kırmadan da bulunabilir hale gelen su kaçağı genellikle eski yöntemler kullanıldığında tahmini tespitler yapılarak kırılıyordu. Esenyurt su kaçağı tespiti ile artık bu yöntemler geride kaldı.

 

 

Su kaçakları çoğunlukla komşuya ya da duvarlarınıza sızan su ile anlaşılmaktadır. Böyle durumlardan yola çıkarak teknolojik cihazlar ile çözüm üretmekteyiz.

Esenyurt su kaçağı tespiti yaparken tesisatlarıızı görüntüleyebilen boru kameraları ile çözüme ulaşmak artık çok kolay bir hale geldi. Bu yöntem sayesinde evinizde herhangi bir kırma işlemine gerek kalmadan su sızıntılarını noktasal olarak tespit etmekteyiz.

Ev ya da iş yerlerinizdeki su kaçaklarının birçok belirtisi olabilir. Bu belirtiler ise tavanların sararması ile başlayıp su damlacıklarının birikmesi, küflenme ve pis kokuların yayılması ile karşınıza çıkmasıdır.

Bu tür sorunlarla karşılaştığınızda ilk olarak yapmanız gereken Esenyurt su kaçağı tespiti hizmeti alarak sızdırmazlık testi uygulamak olmalıdır.

Sorunlarınız bulunduğunda ise akustik dinleme cihazı ile sızıntının olduğu yer bulunarak tek fayans çıkartılır ve işlem halledilir. Eğer sorun orada değilse bu defa pimaş borularının içine giren kameralar ile işlem devam ettirilir.

Firmamız bu yöntemleri profesyonel eğitim görmüş personelleri ve akustik dinleme cihazları ile gerçekleştirmektedir.

Bu nedenden dolayı ilk sıralarda yerini almayı başarmış ve tekrardan ustalık masrafı ya da malzeme masrafı harcamanıza gerek kalmadan işin uzmanları ile çalışıp Esenyurt su kaçağı problemlerinizi çözmek işte bu kadar kolaydır.

Esenyurt Su Kaçağı Bulma Yöntemleri Nelerdir?

Günümüzde kullanılan teknoloji sayesinde Esenyurt su kaçağı bulma yöntemlerinin en önemlisi kırmadan su kaçağı bulma avantajıdır.

Su kaçaklarında en çok kullanılan iki yöntemden bahsedecek olursak ilk olarak kullanılan yöntem kameralı dinleme cihazlar ile su kaçağı bulma yöntemi olmuştur.

Cihaz ile yapmış olduğumuz bu işlemde tabancayı andıran kameralı sistemi duvara doğru tutarak su kaçağı bulma işlemini gerçekleştirmekteyiz.

Diğer su kaçağı bulma yöntemi ise akustik dinleme cihazıdır. Bu işlemi Kali Tesisat ustaları bir kulaklık yardımı ile cihazı zemine ya da duvara tutarak ses sinyalleri yardımı ile çalışma yapmaktadır.

Sessiz ortamda yapılması gereken işlem cihaz sayesinde kulağa iletilmiş olan ses sinyallerinin su kaçağını kesin olarak tespit etmesini sağlamaktadır.

İstanbul’da ikamet edenler için yukarıda bahsetmiş olduğumuz Esenyurt su kaçağı bulma işlemini uygulayacak olan bir firma arayışında iseniz size tavsiyemiz Kali Tesisat firması olacaktır.