Erol Mütercimler’den, CHP Genel Merkezi’ne çok sert eleştiri!

Erol Mütercimler’den, CHP Genel Merkezi’ne çok sert eleştiri!
17 Şubat 2019 11:39

Habertürk’te yayınlanan Gerçek Fikri Ne programına katılan Erol Mütercimler, CHP Genel Merkezi’ni çok sert sözlerle eleştirdi.

 

 

Erol Mütercimler, Habertürk’te yayınlanan Gerçek Fikri Ne programında CHP’yi çok sert sözlerle eleştirdi.

 

İşte Mütercimler’in o sözleri:

 

“CHP TARİHİ AFFETMEYECEK”

 

 

CHP içerisinde MYK ve Parti Meclisinden 14-15 kişi hariç, yarın CHP’nin tarihi yazıldığında Kemal Bey’e tek adam, tek seçicilik, belediye başkan adyalarını sen belirlersin yetkisi verenleri CHP tarihi affetmeyecek.

Ankara’ya bakıyorsunuz Ülkücü birini aday yapıyor. Beyoğlu’na geliyorsunuz Atatürk’ü reddeden Alper Taş’ı aday yapıyor. Sosyalist gelenekten geleni öp de başının üstüne koy ama… Siverek’e bakıyorsunuz Mehmet Fatih Bucak’ı MHP bile kabul etmemiş, onu aday yapıyor.

“TÜRKİYE’NİN SOLCULARI ZIRVALIYOR”

 

Senin Atatürkle ne alıp veremediğin var? Senin varlık sebebin Atatürk. Türkiye’nin solcuları, sosyalistleri bir türlü bunu aşamıyor, bu zırvalık ve saçmalık içindeler. Partinin 6 okuna bakın bakalım; halkçılık, devrimcilik, devletçilik nedir bunlar, sağda mı solda mı?

 

‘ATATÜRK GELSE DENİZE DÖKER’

 

Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk gelse, bu delege yapısı ile kimse onu Genel Merkeze sokmaz. O da zaten bu partinin MYK’sını, Parti Meclisi’ni 3-5 kişiyi hariç tutuyorum; tamamını yeniden İzmir’den denize döker. Ve yeni bir parti kurar. Bugünkü yöneticilierin partiyi getirdiği hal budur.