Erkek T-Shirt

Erkek T-Shirt
25 Kasım 2019 13:12

Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri’nin polo sporunu temsil etmekte olan U.S. Polo Assn markası, dünyanın en çok tercih edilen ve büyük bir kaliteye sahip giyim ürünlerini içerisinde barındırmaktadır. Özellikle kralların ve de asil insanların geçmişte yapmış oldukları spor, yine tam da krallara ve asil insanlara yakışacak kadar kaliteli ürünleri müşterilerine sunarak, giyim sektöründeki yerini zirvede tutmayı da başarmayı sürdürmektedir. Dünyanın 50 ülkesinde Aydınlı Grup tarafından temsili sağlanan markanın kadın tshirt, erkek tshirt, çocuk tshirt ve bebek tshirt gibi farklı ürün kategorileri de bulunmaktadır.

 

 

Her Sezonda Özel Tasarımlar

 

 

Her tarza uygun desenlere ve de büyük bir renk yelpazesine sahip marka, her sezon başında farklı tasarımlarla vitrinlerini süslemekte ve sezon sonunda yapmış olduğu büyük fırsatlarla da her durumdaki insanın kaliteli giyinmesinde de etkili olmaktadır. Toplamda dünya genelinde 277 mağazaya sahip marka, Türkiye’de ise 152 mağaza ile %100 pamuktan oluşan üstün kaliteli ürünlerini pazarlamayı sürdürmektedir.

 

Sportif ve Tarz Sahibi Olanların Tercihi: Erkek T-Shirt

 

Özellikle de erkek tasarımlarıyla büyük ün kazanan ve adından söz ettiren marka, erkek gömlek, erkek t-shirt, erkek yelek, erkek mont gibi ürünleriyle rahatına ve tarzına düşkün tüm erkeklerin bir numaralı tercihleri arasında da yer almaktadır. Markanın hem kışlık hem de yazlık olan t-shirt seçenekleri sade ve pastel tonların yanı sıra, etkileyici ve göz kamaştıran desenlerle de geniş bir ürün seçeneğini tüm dünyada müşterilerine sunmaktadır. https://tr.uspoloassn.com/erkek-polo-tisort/ erkek t-shirt ürünlerini bu linkten görebilirsiniz.